Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Efter det sidste punktum i en seks uger lang spektakulær retssag og en årelang lang bitter strid har begge parter haft brug for at lette deres hjerter.

Først kom Amber Heard med en udtalelse på Twitter, og kort efter udgav hendes eksmand et længere skriv på Instagram.

'For seks år siden blev mit liv, mine børns liv, de mennesker, der er tæt på mig, og alle dem, der har troet på mig og støttet mig i årevis, tilværelse forandret for altid,' skriver stjernen.

'Alt sammen på et øjeblik.'

Johnny Depp beskriver, hvordan det skyldes det, han opfatter som falske, meget alvorlige og kriminelle beskyldninger mod ham gennem medierne.

Med det refererer superstjernen til en klumme, Amber Heard skrev i The Washington Post med påstande om hustruvold, alkoholisme og stofmisbrug.

(ARKIV) Johnny Depp under en af afhøringerne i sagen. (Photo by JIM WATSON / POOL / AFP)
(ARKIV) Johnny Depp under en af afhøringerne i sagen. (Photo by JIM WATSON / POOL / AFP) Foto: JIM WATSON
Vis mere

Amber Heard nævnte ikke Johnny Depp i klummen, men der var en bred opfattelse af, at det var ham, den handlede om, og tabloidavisen The Sun gik så langt, at de kaldte ham 'hustrumishandler' på forsiden.

»Det udløste en endeløs byge af hadefuldt indhold, selv om der aldrig blev rejst tiltale mod mig. Inden for et nanosekund havde den allerede rejst jorden rundt to gange, og den havde en seismisk indflydelse på mit liv og min karriere,« skriver Depp.

»Seks år senere gav en jury mig mit liv tilbage. Jeg er virkelig ydmyg.«

Han skriver i opslaget, at han først tog beslutningen om at forfølge sagen i retten efter lange og omhyggelige overvejelser.

»Helt fra begyndelsen var målet med at føre denne sag at afsløre sandheden, uanset udfaldet. At tale sandt var noget, jeg skyldte mine børn og til alle dem, der er forblevet standhaftige i deres støtte til mig. Jeg finde fred ved at vide, at jeg endelig har opnået det,« skriver Depp, som også takker alle sine støtter.

Skuespilleren takker også dommeren, juryen og hele retsvæsenet.

»Det bedste er endnu ikke kommet, og et nyt kapitel er begyndt. Sandheden forgår aldrig,« slutter Johnny Depp sin udtalelse.

Andre læser også