Vild med Dans-stjernen Joachim B. Olsen er klar til at tage sig en svingom med dronning Margrethe her til aften på Fredensborg. Det fortæller han til Bt.dk.

Den danske kuglestøder i den absolutte verdensklasse, Joachim B. Olsen, har om ikke vundet det halve dronningerige, så i hvert fald millioner af seeres gunst – og respekt. Og givetvis også den royale families anerkendelse.

I aftes var den glade kuglestøder så på besøg hos dronning Margrethe på Fredensborg. Anledningen var ikke, at han ville gå ned i knæ og bede dronningen om en vals – nej, han var sammen med alle de danske deltagere fra sommerens OL i Kina på besøg.

SE JOACHIM OG DE ANDRE OL-HELTE PÅ BESØG HOS DRONNINGEN HER

-Men jeg er parat til at danse med dronning Margrethe i aften, hvis hun altså vil, siger den populære kuglestøder til Bt.dk.s udsendte medarbejder på Fredensborg.

Og så var der ellers kaldt til fest og glæde, mad og vin – samt lidt eftersnak på OL i Kina i de royale gemakker.

Udover dronning Margrethe var selvfølgelig også den sejlerglade prins Henrik til stede, ligesom de mange sportsfolk fik sig en snak med kronprinsparret Mary og Frederik, hvis glæde for dansk elitesport kendes af såvel lille som stor.

Inden aftenens buffet kunne såvel de royale som sportsgæster m.m. glæde sig over Anne Linnet, der i Fredensborg Slotskirke underholdt med nogle af sin pragtfulde sange.

På det royale plan kunne man i øvrigt notere sig en ”medalje-triumf”. For blandt aftenens gæster var selvfølgelig også prinsesse Nathalie, som vandt OL-bronze i dressurridning.