Jessica Alba er glad for sex. Foto: AFP.
Jessica Alba er glad for sex. Foto: AFP.

Hun er smuk og dejlig. Og så elsker hun sex og one-night stands. Det fortæller Jessica Alba amerikanske Cosmopolitan i et åbenhjertigt interview.

Jessica Alba nyder sex og one-night stands. Den yndige film-stjerne understreger i et interview, at hun ikke forventer et forhold til en fyr, bare fordi hun har været i seng med ham.

- Jeg ville bare se, hvordan det var at være sammen med forskellige fyre. Jeg synes ikke at en pige er slem, hvis hun nyder sex, siger skønheden om sin glade singletid.

- Jeg kunne sagtens have et one-night stand, og jeg er den type, der kigger på ham om morgenen og siger: 'Har du virkelig lyst til at være her?' Jeg behøver ikke ligge og putte og gøre alle mulige ting, fordi jeg ved, hvad det er og prøver ikke at gøre det til mere end det.

Den smukke skuespillerinde har for nylig indrømmet, at den tidlige kysse-debut på TV var 'ulækker'.

- Jeg var 12 år og skulle kysse en fyr, der var klam og som aldrig børstede tænder. Da jeg var 14 år, skulle jeg kysse en mand på 32 eller 33 år og tænkte bare: 'Ad!' Jeg havde slet ikke lyst til det.

Skønheden siger dog ved samme lejlighed, at hendes nuværende kæreste, Cash Warren, er 'verdens bedste kysser,' skriver Female First.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.