Jens Werner, der er kendt fra dommerpanelet i "Vild med dans", har fået en kræftdiagnose. Det oplyser familien i en pressemeddelelse.

Vild med dans-dommer Jens Werner har fået kræft.

Det oplyser familien i en pressemeddelelse.

Danse-dommeren er gift med Anette Werne og sammen har parret to børn.

Jens Werner er i gode hænder og under behandling. Han har det godt og forventer at blive helbredt, fremgår det af familiens meddelelse.

Jens Werner har været dommer i 'Vild med dans' siden programmets første sæson i 2005. Desuden har han sin egen danseskole og en karriere som professionel dommer i standard dans.

Selvom det kunne lyde som om, der er booket godt op i kalenderen tog den 58-årige sidste år også en ny uddannelse som dommer i stilarterne disko og hiphop.

»Det er ret nyt. Jeg indgik i uddannelsen for cirka et år siden, og derefter har jeg været dommeraspirant i nogle turneringer gennem et halvt år,« fortalte Jens Werner, i november.

»Det er dejligt at komme ind i en verden, som er ny for mig, hvor jeg ikke har set mange af danserne før. Jeg går ind med fuldstændig ren samvittighed, åbne øjne og åbent hjerte og dømmer det, som jeg ser på dagen,« sagde han.

Da den seneste sæson af 'Vild med dans' sluttede glædede han sig til at komme hjem til familien:

»Det bliver rart at kunne koncentrere mig om det, som jeg synes, er det vigtigste i livet, nemlig min familie og kærligheden, og hvad vi har lyst til at lave – også på en fredag aften.«

Familien har ikke yderligere kommentarer.

/ritzau/