Under et reunion-afsnit af "Friends" afslører skuespillerne bag Ross og Rachel, at de var forelskede under optagelserne.

I årevis kunne seere af "Friends" - på dansk kendt som "Venner" - følge Ross Geller og Rachel Green jagte hinanden, finde sammen, gå i hårdknude, være eller ikke være på pause og forsøge sig som par igen.

Og nu viser det sig faktisk, at skuespillerne bag også har givet hinanden heftig hjertebanken.

Det afslører Jennifer Aniston og David Schwimmer i reunion-afsnittet af "Friends" på HBO Max. Det skriver mediet Vulture.

- Jeg var vildt forelsket i Jen. På et tidspunkt var vi begge vilde med hinanden, fortæller 54-årige David Schwimmer i programmet ifølge Vulture.

Men på trods af amorinerne i luften var timingen aldrig rigtig, siger den emmynominerede skuespiller og instruktør.

Han beskriver deres uforløste romance som to skibe, der passerede hinanden.

- En af os var altid i et forhold, og den grænse krydsede vi aldrig. Det respekterede vi, slår han fast.

Jennifer Aniston bekræfter også, at følelserne på settet var gensidige.

Og hun husker at have sagt til David Schwimmer, at det ville være en stor nedtur, hvis deres første kys skulle være på nationalt fjernsyn.

Men lige præcis sådan gik det altså, tilføjer hun.

- Vi kanaliserede al vores kærlighed til hinanden over i Ross og Rachel, siger Jennifer Aniston i programmet.

Der har dog ikke kun været uforløste følelser på seriens set. 52-årige Jennifer Aniston har også spillet over for kærester i løbet af de mange sæsoner med "Friends".

Hendes daværende mand, Brad Pitt, optrådte i en gæsterolle som Ross' barndomsven Will Colbert.

Og da The O.C.-skuespilleren Tate Donovan gjorde sin entré som karakteren Joshua, havde han og Jennifer Aniston datet i to år, har han fortalt til US Weekly.

Men da de endelig skulle på optagelser sammen, var følelserne knap så lyserøde længere.

- Jeg var rigtig glad for at komme med på holdet. Det eneste problem var, at Jennifer og jeg var ved at gå fra hinanden på det tidspunkt, har Tate Donovan tidligere fortalt til US Weekly.

Tate Donovan var kun med i seks episoder, og han fortæller selv, at det var efter ønske fra de to skuespiller. Det var simpelthen for hårdt og smertefuldt, har han sagt til US Weekly.

Selv om Jennifer Aniston og David Schwimmer efter eget udsagn aldrig krydsede nogen romantisk grænse, så havde de alligevel svært ved at skjule interessen for hinanden på settet.

- Jeg har tænkt tilbage på det første år eller to, og når vi havde pauser fra optagelserne, var der tidspunkter, hvor vi puttede på sofaen. Så jeg tænker, hvordan kunne alle de andre ikke vide, at vi var vilde med hinanden?, siger David Schwimmer i den nye episode.

Men det gjorde de sandsynligvis også.

Både Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc, som spiller henholdsvis Monica Geller, Chandler Bing, Phoebe Buffay og Joey Tribbiani, driller nemlig de to med deres forfejlede forsøg på at camouflere forelskelsen.

/ritzau/