Den populære duo bliver nyt værtspar på "Go' aften Live" fra 6. april, oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev har været værter sammen på TV2 ad flere omgange gennem en årrække. Og nu genforenes de to journalister på skærmen igen.

De bliver nemlig et af værtsparrene på det populære aktualitetsprogram "Go' aften Live".

Det annoncerer TV2 i en pressemeddelelse.

- Jeg kan godt afsløre, at vi længe har haft et godt øje til Janni og Lasse som nyt værtspar, og det var heldigvis gensidigt, siger programmets redaktør, Henriette Ladegaard-Pedersen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Janni og Lasse har en fantastisk kemi indbyrdes - og de forvalter deres stærke håndværk med lune og gode grin. Den kombination passer rigtig godt til "Go' aften Live".

Det er tre år siden, at Janni Pedersen og Lasse Sjørslev sidst sad i studie sammen som makkerpar.

Men fra 6. april slår de atter pjalterne sammen på skærmen.

- Vi har begge ambitioner om at sætte vores fingeraftryk med stærk journalistik, både når det gælder de lettere og de mere tunge historier, siger Lasse Sjørslev i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Og så gør det bestemt heller ikke noget, hvis seerne en gang imellem kan mærke, at vi har det ret sjovt sammen, lyder det fra den 47-årige TV2-profil.

Han bliver suppleret af sin fem år ældre makker.

- Det bliver en fest at være makker med Lasse igen. Lasse og jeg supplerer hinanden så fint, både som venner og som kolleger, siger Janni Pedersen i pressemeddelelsen.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev kommer altså fremover til at udgøre det ene værtspar på "Go' aften Live" - det andet består af Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud.

Herudover kan Simi Jan og Christian Degn også træde ind som afløsere på programmet.

Petra Nagel er også tilknyttet programmet, men er netop gået på barsel.

I januar kom det frem, at hendes makker på programmet, Jes Dorph, blev fyret efter en ekstern undersøgelse af sexisme på TV2.

/ritzau/