Den britiske ‘You’re Beautiful’-sanger James Blunt har i al hemmelighed flirtet med den amerikanske skuespiller Lindsay Lohan.

Det afslører han selv i sin nye bog ‘Loosely based on a made-up story, ’ skriver Daily Mail.

Flirteriet, der fandt sted mens begge parter var gengangere på diverse VIP-lister til kendisfester i Hollywood, var af den slags, der lever op til en god historie.

Ifølge James Blunt mødtes de to på en natklub i Los Angeles i 2007. Umiddelbart var der god kemi, fornemmer man. I hvert fald citerer mediet James Blunt for følgende beskrivelse:

James Blunt i 2007, da han turnerede med sangen 'You're Beautiful' og mødte Lindsay Lohan.
James Blunt i 2007, da han turnerede med sangen 'You're Beautiful' og mødte Lindsay Lohan. Foto: Lea Suzuki/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Da jeg kørte os ud fra parkeringspladsen med paparazzierne til fods efter os, kravlede pigen, jeg lige havde mødt, væk fra passagersædet, skrævede over mig og stak sin tunge ned i min hals – og det var sådan, jeg mødte Lindsay Lohan.«

Han beskriver, hvordan de fortsatte hjem til hende. Men havde han håbet på en romantisk aften, blev han snydt. For hun havde inviteret en flok venner til fest.

James Blunt, der skulle i studiet dagen efter, ville gå hjem klokken tre om natten, men Lohan bad ham blive, og gå i forvejen til soveværelset. Selv ville hun følge efter lidt senere.

Men dagen efter blev James Blunt vækket af Lindsay Lohans livvagt, der bad ham forlade lejligheden. Lindsay Lohan selv så han ikke noget til.

Lindsay Lohan trak massevis af overskrifter i medierne i 2007, da hun blev indlagt til afvænning for alkoholmisbrug.
Lindsay Lohan trak massevis af overskrifter i medierne i 2007, da hun blev indlagt til afvænning for alkoholmisbrug. Foto: Photolink/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ikke før hun fire dage senere inviterede ham til endnu en fest i det eksklusive Hollywood Hills. Og historien gentog sig, beskriver Dagbladet.no.

Endnu en gang festede hun, mens han gik i seng – alene. Og dagen efter blev han – igen – vækket af livvagten, der overbragte ham en besked:

»’Lindsay siger, du skal gå’. Og så klappede han mig på ryggen på vej ud,« mindes sangeren. 

Lindsay Lohan var bare 21 år, da det i 2007 trak massive overskrifter i medierne, at hun var i behandling for alkoholmisbrug. 

Siden har hun lagt misbruget bag sig og i sommer blev hun mor for første gang, da hun sammen med sin mand, Bader Shammas, fik sønnen Luai. 

Den i dag 49-årige James Blunt er gift med Sofia Wellesley og har to sønner.