Stripperen fra Tæskeholdet er blevet gravid, og glæder sig til at blive mor

Hun blev kendt i hele Danmark som den mindre intelligente maskot med de store bryster for Casper Christensens Tæskehold i slutningen af halvfemserne.

Siden har hun haft en karriere inden for erotiske billeder og strip. Men nu er den kendte nøgenmodel blevet gravid med sin kæreste Jesper på 34, der er pædagog:

- Jeg er kun en måned henne, så det er ret nyt. Vi har mødt hinanden på nettet, og var lidt fra hinanden, men nu giver vi det en chance mere. Han er god ved mig, og sørger for at jeg ikke stresser. Han er mere pylret end mig, griner Laila, som faktisk slet ikke hedder Laila, men Kimmie Andersen.

LÆS MERE NEDENFOR

Den 33-årige stripper har siden Tæskeholdet startet sin egen danseskole, hvor hun underviser i forskellige typer af erotisk dans. Det er dog slut nu:

- Jeg er vist nødt til at få en assistent til at hjælpe mig med at undervise. Jeg kan jo ikke hoppe og springe med en lille ind derinde, siger hun til B.T. og fortæller, at hun har store planer om at undervise andre gravide:

- Bare fordi man har en stor mave, kan man da godt danse lidt frækt og vrikke med numsen. Det går ikke bare at sidde derhjemme, spise slik og blive tyk.