Pop-gruppen Infernal var i fint selskab, da de søndag optrådte live i Top of the Pops.

- Det gik fantastisk. Vi har optrådt i Top of The Pops sammen med Ronan Keating, som skulle spille efter os. Publikum kunne også synge med på vores nummer. Det var en fornøjelse, siger Lina Rafn, sangerinde i Infernal, da bt.dk får fat i dem efter deres optræden.

Gruppen har endelig fået det udenlandske gennembrud, de har kæmpet for i mange år, og deres 'From Paris to Berlin'-hit er gået direkte ind på nr. 4 på UK-listen, hvor den stadig befinder sig - og det gav en invitation til BBC's prestigefyldte Top of the Pops-program, hvor Infernal fyrede den af live søndag.

Top of the Pops er det ultimative sted at give koncert og har eksisteret siden 1964. Her har The Beatles, Rolling Stones og alle andre store navne spillet.

Men faktisk var det en episode bag kameraerne, som betød særligt meget for Infernal.

- Vores tv-promoter kom med to af vores singler i hånden og ville have en autograf. Vi spurgte, hvem det var til og fik at vide, at det var til Chris og Neil fra gruppen Pet Shop Boys. De synes, det er et vildt fedt nummer, og de er fans. Det var faktisk lidt vildere end at optræde i Top of the Pops, siger den mandlige frontfigur, Paw Lagerman begejstret til bt.dk.

Ikke nervøse
Det var et heldags-arrangement at give et enkelt nummer i Top of The Pops. Infernal skulle gennem to prøver, før de kunne optræde live foran et begejstret publikum, som havde ansøgt om at komme ind til showet. Så nervøsiteten havde så småt lagt sig, da det var deres tur til at optræde.

- Efter prøverne var jeg ikke nervøs, siger Lina, som faktisk var mest nervøs, da hun fik at vide, at hun skulle spille i Top of the Pops.

Heller ikke Paw var nervøs.

- Nu har vi jo optrådt med det her nummer i to år, så jeg var ikke nervøs. Men der var 12 kameraer, der farer rundt om en, så det var fedt at prøve. Med al respekt er det jo ikke en DR-optagelse, siger Paw.

Infernal håber på, at de med deres optræden i Top of the Pops kan sælge endnu flere albums, end de gør i forvejen. Men med en 4. plads på hitlisterne er de nu godt tilfredse.

Hør interviewet med Paw og Lina fra Infernal her.

rbj@bt.dk