Den danske tv-vært skal være ankeret, når almindelige danskere bliver overrasket af deres store idoler.

København. Helt almindelige danskere med ualmindelige historier bliver overrasket af deres store idoler, når Kanal 4 blænder op for programmet 'Din sang'.

Og Ibi Makienok skal være vært, afsløres det i en pressemeddelelse om programmet.

''Din sang" er Kanal 4's nye programserie, der med Ibi Makienok i front kærligt tager familien Danmark gennem hele følelsesregistret, når blandt andre Sanne Salomonsen, Jesper Binzer, Søs Fenger, Mette Lindberg, Aura og mange flere giver de medvirkende danskere en musikalsk oplevelse for livet,' lyder det i pressemeddelelsen.

I programmerne kommer seerne tæt på de personlige historier, de udvalgte danskere bærer med sig, og ser, hvordan de reagerer, når deres store idol synger en sang, der er dedikeret til dem.

'Følelserne er helt uden på tøjet, og det er svært at holde tårerne tilbage, når Sanne Salomonsen overrasker Tina, der igennem sin barndom har været udsat for seksuelle overgreb. Når Skinz overrasker Anemone, der lider af en sjælden tarmsygdom, og Pilfinger overrasker Jonathan, der som ung fodboldspiller bliver ramt af et lyn.'

'Igennem otte programmer vil 16 danske musikere hylde helt almindelige danskere, der alle har været igennem en særdeles svær periode i deres liv,' lyder det i pressemeddelelsen.

For Ibi Makienok har det været en rørende oplevelse at stå i spidsen for programmet:

'Det har været vanvittigt overvældende og følelsesladet at være med i et program, der går tæt på nogle mennesker, der har været behandlet ekstremt hårdt af livet. Det er et af de bedste programmer, jeg nogensinde har været med i,' siger hun.

Programmet har premiere torsdag den 23. august på Kanal 4 og Dplay.

/ritzau/

Andre læser også