Casper Christensen er vært i programmet 'Grib Mikrofonen'. Komikeren har til ære for bt.dk's læsere sunget en sang for os. Gæt sangen og vind en pakke med cd'ere og dvd'ere.

Casper Christensen er vært, når kendte danskere i 'Grib Mikrofonen' skal gætte, hvad almindelige danskere synger. Og det er slet ikke så let, viser det sig hurtigt. Vi er nemlig ikke just en nation af Pavarotti'er.

Men det er helt i orden, at lyde fjollet for åben mikrofon, mener Casper Christensen, der ikke selv er bleg for at gribe mikrofonen, da B.T. giver ham tilbuddet.

- De fleste af os kan jo godt lide at synge, men ved samtidig godt, at det ikke lyder specielt godt, når vi gør det. Derfor samler det på en eller anden måde folk at synge. Man skal ikke være bange for at grine ad hinanden, siger Casper Christensen

- Mange steder er det jo nærmest blevet gjort til noget farligt at gøre det, siger han, inden han selv giver sit bud på en af sine yndlingssange.

Gæt og vind

Klik på linket herunder og gæt, hvad Casper synger. Blandt alle korrekte svar trækker vi lod om en præmiepakke bestående af:

Tre cd'ere:

Lis Sørensen: Can Amor

Zididada: Music Makers

Heartbeat Club: På et lille kort sekund

Tre dvd'ere:

Million Dollar Baby

Hitch

Familien Gregersen