Winona Ryder måtte hasteindlægges efter at have taget den samme slags piller som slog Heath Ledger ihjel.

Et fly blev onsdag tvunget til at nødlande, da Hollywoodstjerne Winona Ryder to gange kollapsede ombord. Det skriver Bang International.

Den 37-årige skuespillerinde var på vej fra Los Angeles til London, da hun kollapsede og flyet måtte nødlande 22 minutter før tid, hvorefter Winona Ryder kom til udpumpning på Hillingdon Hospital i London.

Winona Ryder skulle efter sigende være bange for at flyve og hun skulle derfor have taget mange piller for at modvirke angstanfald. Pillerne var af mærket Xanax, det samme mærke, der blandet med Valium var skyld i Winona Ryders skuespillerkollega Heath Ledgers død tidligere på året.

Øjenvidner ombord på flyet fortæller at det var skræmmende, da Winona Ryder blev ligbleg. Efterfølgende blev der kaos ombord på flyet. Passagerne var chokerede og personalet var bekymrede.

Winona Ryders talsmand oplyser at filmstjernen allerede var klar til at forlade hospitalet samme aften.

Winona Ryder har længe været ustabil. Bl.a. er hun flere gang blevet taget i at stjæle tøj i modebutikker. Winona Ryder er blandt andet kendt fra 'Edward Saksehånd' med Johnny Depp, som hun også datede i en periode.

Men det er efterhånden længe siden den Oscarnominerede skuespillerinde har haft et filmhit. Derfor mistænkes hun for at have taget en overdosis ombord på flyet.