Højrøvede københavnere

Øverst, fra venstre:

Pernille Bækgaard[, 43, København Ø, single, en datter, madskribent. Bonusinfo: »Jeg er ikke en "sugarbabe", som de andre. Men de er ikke kloge nok til at forstå spillet og gøre ting færdige«.

Seckin Cem, 27, født i Middelfart bor i Vallensbæk syd for Kbh, skilt, en søn, restaurantchef. Bonusinfo: »Jeg er ikke den typiske etniske person som de vatpikke der tidligere har været med«.

Pia Soldthved Larsen, 43, ærke-amagerkaner bosat i Sønderborg, single, to børn, tøj- og grafisk designer: Bonusinfo: Pia er enke af Bullshit-præsidenten Makrellen, som HA'eren Jønke dræbte i 1984.

Ivan Larsen, 35, Amager, skilt, to børn, SAS-portør i lufthavnen. Bonusinfo: Dyrker karate og yoga, reciterer konstant »Terkel i knibe« og kender holdkammeraten Maja lidt fra træning.

Rie Petersen, 23, født i Roskilde bor i København NV, single, medicinstuderende og tjener. Bonusinfo: Den tungepiercede blondine vil »hellere være kendt som babe end noget andet dumt«.

Nederst fra venstre:

Marcus Reinholdt, 40, født i Tårnby bor i Gentofte nord for Kbh, single, to børn, selvstændig køb/salg af mærketøj. Bonusinfo: »Nogle siger, jeg ligner Lars Kaalund. Måske derfor, de har valgt mig«.

Tania Hansen, 31, født i København bor i Greve syd for Kbh, single, to børn, sælger kontorartikler. Bonusinfo: »Jeg bryder mig ikke om at være i fokus som babe. Bikinien er jo en nødvendighed.«

Jim Lyngvild, 26, født i Holbæk bor i Albertslund vest for Kbh, kæreste, designer og modeskribent. Bonusinfo: Er Ase-tro og vil ikke udstilles som årets Robinson-bøsse.

Helle Jønsson, 28 år, København NV, single, frisør. Bonusinfo: »Der er rigtig mange pæne piger på det københavnske hold, så jeg bliver vel ikke udstillet så meget«.

Nis Staack, 29, københavner bosat i Malmø, kæreste, en datter, tegner. Bonusinfo: Er søn af og bror til sidste års Robinson-deltagere Duddie og Mass. Men benægter det overfor holdet.

Maja Volmark, 22, Amager, single, personlig træner i fitnesscenter.

Bonusinfo: Slog op med sin kæreste og tog med vilje nogle kilo på lige inden ekspeditionen.

Ikke med på billedet:

Poul Hansen, 60, født i Århus bor i Solrød Strand syd for Kbh, gift, to børn, klejnsmed.