Sangeren Bro var egentlig ikke på plakaten til årets Smukfest, men det forhindrer ham ikke i at spille.

Skanderborg. Der har været smæk på i år for den danske hitmager Bro, men fredag aften og søndag eftermiddag tager han en ekstra tjans, når han dukker op på Smukfest for at spille henholdsvis en såkaldt pop-up-koncert ved Wunderbar og en ekstra koncert søndag eftermiddag på Sherwood-scenen.

Sangeren var ellers ikke en del af det line-up, festivalen i Skanderborg i år oprindeligt havde afsløret, men som en ekstra overraskelse til publikum har han indvilget i at dukke op og spille nogle af sine hits.

- Det har været den vildeste sommer med næsten 150 job, hvor jeg har optrådt for et væld af mennesker i hele Danmark, siger Bro, der lyder det borgerlige navn Kevin Andreasen.

- Jeg synes, det er på sin plads, at vi også kommer forbi Smuk og inviterer til spontan fest. Vi håber meget, at der kommer en masse mennesker, som er klar på en stor omgang sommerfest, siger sangeren forud for koncerten.

Bro, der blandt andet står bag hits som "Sydpå" og "Hvor er du Bro", spiller ved Wunderbar klokken 23.00 fredag aften og på Sherwood-scenen klokken 16.15 søndag.

/ritzau/