Kandis-sangeren kom hånd i hånd med sine to piger, Caroline og Cecilie til begravelsen af deres elskede Helle Bekhøj.

Johnny Hansen kom hånd i hånd sammen med sin to døtre Caroline og Cecilie til begravelsen i Hurup Kirke af deres henholdsvis højtelskede hustru og mor, Helle Bekhøj, som forleden valgte at tage sit eget liv.

Sorgen stod tydeligt at læse i ansigtet på den kendte sanger, som var ved at bryde sammen i gråd.

- Det er forfærdeligt at miste en mor og en kone og en datter. I elskede alle Helle. Det ved vi med sikkerhed. Bagefter bliver resten gætværk og åbne spørgsmål. Men vi ved med sikkerhed at Helle spredte smil og glæde blandt familie og kolleger, sagde præsten i kirken.

Johnny Hansen holdte selv en lang og meget personlig tale i kirken, som gik lige i hjertet på samtlige deltagere. Selv måtte han også flere gange stoppe op under talen og få styr på sig selv. Johnny Hansen stod ved siden af kisten og holdte sin tale, mens hans to døtre sad på første kirkebænk lidt derfra.

- Du elskede dine to piger. Du var der altid for dem. Derfor er det også svært for mig nu, at se den dybere mening med det der er sket, sagde Johnny Hansen under sin tale til Helle.

Under sin afskedstale læste Johnny Hansen op fra Helles afskedsbrev. Pas godt på pigerne skrev hun til ham. Og Johnny lovede at han altid vil elske parrets to døtre.

Kirken var fyldt til bristepunktet og blandt gæsterne var sangduoen Lis og Per og en række lokale venner.