De fleste singler har formentlig en eller anden form for kendskab til den populære dating-app Tinder, men det er ikke altid lige let at score på via Tinder

Det er sjældent, at man beder om hjælp fra konen, når man skal anskaffe sig dates, men det var 22-årige Eddy Hazard fra Singapore tilsyneladende ligeglad med, skriver Daily Mail.

Efter at adskillige fejlslagne forsøg på at anskaffe sig dates via den populære dating-app Tinder, måtte Eddy Hazard ty til alternative metoder.

Derfor bad den 22-årige mand fra Singapore sin hustru, Asha Jacob, om hjælp til at styre Tinder-profilen.

Men inden vi fortsætter, må vi for god ordens skyld lige få på plads, hvad Tinder i virkeligheden er. Har man levet som single inden for de seneste år, så har man formentlig også stiftet bekendtskab med den populære app, men til dem, der ikke har det, kommer her en forklaring.

Tinder er et gedemarked for singler, hvor man med få øjeblikkes mellemrum bliver præsenteret for en person af modsatte eller samme køn.

Herefter kan man swipe enten til venstre eller højre alt efter ens interesse for den pågældende person. Tiltrækkende er lig med et swipe til højre, og finder man ikke personen tiltrækkende, så swiper man til venstre.

Herefter matcher man så med dem, der ligeledes har fundet en tiltrækkende, og vupti, der er grundlag for en date.

Artiklen fortsætter under gif'en, der viser, hvordan Tinder fungerer.

Konens kyndige vejledning

Men da Eddy Hazard kun fik 72 matches, selvom han havde swipet til højre med 1079 piger, så blev konen hans redning.

»En eftermiddag, hvor jeg var i dyb fortvivlelse over, at dating er et unfair helvede for mænd, greb min kone telefonen og satte to dates op til mig på en halv time,« fortæller Eddy Hazard ifølge Daily Mail.

Med blot nogle få omformuleringer i Eddy Hazards profiltekst og få justeringer i måden, hvorpå han henvendte sig til pigerne på, lykkedes det således konen at gøre hendes mand langt mere attraktiv på datingmarkedet.

Eddy Hazard har sidenhen gjort det til et eksperiment at finde ud af, hvilken tilgang der er bedst, når han henvender sig til sine matches. Her fortæller han, at den bedste måde at få svar, når man skriver til pigerne, er ved enten at tale om profilens billeder eller profiltekst.