På BT TV har vi et problem. Vi har travlt og er altid på farten, men ingen af os formår, at sparke liv i vores kollega Morten Bo. Han lider simpelthen af et sløvsind, hvis lige sjældent er set. Derfor har vi brug for jeres hjælp; vi skal have vækket ham tilbage til livet.

Vi tror ikke Morten Bo har udfordringer nok i sin hverdag. Derfor har vi besluttet os for at give ham en på opleveren. Morten Bo mener selv han har set alt, hørt alt og prøvet det hele.

- Det gider jeg ikke, det har jeg prøvet før, var for eksempel svaret fra Morten Bo, da vi spurgte ham, om han ville gå Danmark rundt.

Vi har på redaktionen besluttet os for at redde ham fra hans sløvsind. Morten Bo skal simpelthen ruskes tilbage til livet - og det skal ske med nye udfordringer på jobbet.

I denne uge har vi valgt at Morten Bo skal være stuntman for en dag. Derfor har vi fundet de bedste indenfor stunts og special effects, så han blandt andet kan få sat ild til sin krop og få en ordentlig omgang bank. Om det er nok til at få Morten Bo ud af sit sløvsind kan du se på bt.dk/webtv.

Nu inviterer vi alle brugere, seere og læsere af B.T. og BT.DK, til at skrive ind med forslag til nye udfordringer til Morten Bo. Skal han bokse mod Kessler? Skal han prøve at spise 100 hotdogs på 10 minutter - eller noget helt tredje? Det er helt op til dig.

Du kan følge med i Morten Bo's udfordring fra i dag og hver uge på bt.dk/webtv og komme med dit bud til en udfordring på tv@bt.dk!