Ny-indflyttede Caroline Flemming kan tage på super dyr slendretur i hendes nye nabolag, Hambros Alle i Hellerup. Desuden er der en god chance for, at hun i forvejen kender en del af hendes nye naboer.

Nr.4: Baronessen
Tv-baronessen Caroline Flemming har netop købt hus på denne adresse. Ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce får hun 300kvm særdeles eksklusiv beboelse i en særlig perfekt og smagfuld stand.

Købt nu for ca 30 mio. kr. ifølge B:T´s oplysninger.

Off. ejendomsvurdering 13,9 mio. kr.

Nr. 5 Kan blive dit
Villaen tilhører Lis Vibeke og kurt Larsen, der er tidligere administrerende direktør for eksport-giganten DSV. Parret har netop sat den 333 kvm. store villa til salg for 25 mio. da de selv er flyttet ind i en penthouse-lejlighed til 25 mio. kr.

Købt i 1995 for 12,4 mio kr.

Off. ejendomsvurdering 11,1 mio.kr.

Nr. 30: Investoren
Det 376 kvm har været til salg for 29,8 mio. kr. Til salg-skiltet er væk, men huset er endnu ikke solgt ifølge B.T.`s oplysninger. Huset ejes af den tidligere koncern-direktør i revisor-firmaet Deloitte, Jesper Jarlbæk og konen Christina Damgaard Øster

Købt i 2003 for 9,8 mio. kr.

Off ejendomsvurdering 17,1 mio. kr.

Nr. 32: Bokseren
Danmarks dyreste hus på428 kvm. med direkte adgang til Øresund er netop købt af den tidligere bokser Hans Henrik Palm og hans kone Majbritt. I dag er Palm en succesrig forretningsmand, som stod bag 'Form og Fitness' og i dag er storaktionær i bl.a. 'Parken'. Det rygtes at han er god for et tre-cifret milionbeløb.

Kendisparret Anni Fønsby og Erik Damgaard har for nyligt boet i huset. Købt i august 2008 for 75 mio. kr.

Off ejendomsvurdering 27,5 mio. kr.

Nr. 14: Ejendomsinvestoren
I den hvide palævilla på 323 kvm. bor ægteparret Angelina og Henrik Wessmann Jensen. Han er bl.a. direktør i ejendomsudviklings-selskabet 'Oskar Jensen' gruppen, og er af bladet 'Erhvervs'Ejendom' udnævnt til årets ejendomsprofil i 2008.Købt i 2006 for 18,5 mio. kr.

Off ejendomsvurdering 18,5 mio. kr.

Nr. 20: Musikeren
Trænger Caroline til et par gode råd til hvordan hun klarer kendis-tilværelsen, kan hun dreje ind ad gangstien til den hvide idyl i nr. 20. Her bor musiker og komponist Bent Fabricius-Bjerre og hans kone Camilla Arndt.

Købt i 2005 19,2 mio.kr.

Off ejendomsvurdering 18,6 mio. kr.

Nr. 28: Rektoren
Når børnenes fremtid skal planlægges, kan Caroline Flemming gå på besøg i nr. 28. Her bor rektor for Copenhagen Business School Finn Junge-Jensen købt halvdelen af huset for 23 år siden.

Off ejendomsvurdering 17,9 mio. kr. (Finn Junge-Jensen ejer halvdelen af huset).