Arkivfoto: Grevinde Alexandra med sine to prinser  (Foto: Bax Lindhardt/Scanpix)
Arkivfoto: Grevinde Alexandra med sine to prinser  (Foto: Bax Lindhardt/Scanpix) Foto: Bax Lindhardt

København: Hun har været meget ærlig om beslutningen om at søge skilsmisse fra fotograf Martin Jørgensen, og nu fortsætter grevinde Alexandra den åbenhjertige tendens og følger op på nyheden om, at hun har sat sin luksusvilla på Svanemøllevej i København til salg.

»På grund af min skilsmisse har jeg valgt at begynde et nyt kapitel i mine sønners og mit liv,« siger grevinden i en meddelelse via sin pressedame til Ritzau Fokus.

I tiden efter den hårde skilsmisse har grevinden flere gange talt om at begynde på en frisk og med hussalg både herhjemme og i Alanya i Tyrkiet, er Alexandra snart fri af alle de boliger, der har knyttet hende til eksmanden.

»Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter og vi har mod på nye udfordringer,« skriver grevinden i udtalelsen.

Alexandra og hus 123

At palæet på Østerbro i København er hele 356 kvadratmeter, og at grevinden nu bor der alene med sin yngste søn prins Felix på 13, kan også være medvirkende til, at det store hus ikke længere er nødvendigt for den lille familie på tre. Storebror, prins Nikolai på 16, bor nemlig til daglig på Herlufsholm, hvor han går i skole.

Alexandra og hus 123

Nu er huset sat til salg, og grevinden er klar til et nyt kapitel. Hun holder sig åbne for flere muligheder og har endnu ikke lagt sig fast på, hvor hun og prinserne skal bo i fremtiden, men en ting er dog sikkert:

»Vi har endnu ikke fundet et sted at bo, men forbliver i København. En ny tid begynder og vi ser frem til det,« slutter grevinden.

Har man lyst til at overtage villaen på Østerbro, skal man gribe dybt i lommen. Udbudsprisen er 25 millioner kroner.

Grevinde Alexandra fik sit Østerbro-palæ som en del af skilsmissen fra prins Joachim

Grevinde Alexandra sælger sit hus. Pris: 25 millioner kroner

/ritzau/FOKUS

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.