Foto: Claus Bech

For godt tre måneder siden kom det frem, at reality-stjernen Amalie Szigethy var blevet gravid. Nu er det kommet frem, at faderen til barnet, Mikkel Skelskov og Amalie er gået fra hinanden.

I går skrev Realityportalen, at de to kommende forældre var gået fra hinanden. Men her fortalte Mikkel Skelskov dog, at de stadig var kærester. Da BT fredag talte med ham, var tonen en helt anden.

»Amalie og jeg er ikke kærester mere. Hun har budt mig nogle ting, som jeg ikke vil finde mig i, og hun har formået at smadre det hele, inden det overhovedet startede. Jeg vil aldrig have noget med hende at gøre igen,« siger Mikkel Skelskov til BT.

Rød løber til musicalen Hairspray

amaliesergravid

Utro med Ulven Peter

Han fortæller, at en af hovedårsagerne til bruddet har været, at Amalie har været ham utro med sin tidligere kæreste Peter Birch, som hun for mange mange år siden mødte i 'Paradise Hotel'. Men det er ikke den eneste årsag.

»Jeg er knust over det med Peter. Jeg får kvalme, når jeg tænker på det. Men hun har også udsat mig for andre ting. For eksempel tog hun til kønsscanning af vores barn uden at fortælle mig det. Jeg vidste ikke noget om kønnet før flere uger efter. Jeg føler mig udnyttet,« siger han.

BT

På trods af det nu meget anspændte forhold til Amalie, slår Mikkel Skelskov fast, at han stadig vil koncentrere sig om at være en god far.

»Jeg blev enormt skuffet på vores barns vegne. Personligt vil jeg ikke have noget med Amalie at gøre, men jeg er selvfølgelig indstillet på at samarbejde om barnet. Jeg føler, at jeg er den voksne i det her show, hun har sat gang i.«

amaliecamilla

Mikkel Skelskov lagde i onsdags et billede på Facebook, hvor han udlodder en dusør på 1 mio. kroner til den, der kan finde på et navn til deres datter. Billedet har allerede billedet fået over 100.000 kommentarer.

Under et døgn efter udlodningen af dusøren er det dog noget andet, han er på udkig efter.

»Næste gang jeg udlodder en dusør, bliver det for at finde en loyal pige,« siger Mikkel Skelskov opgivende.

Han har ikke flere kommentarer til Facebook-opslaget, da bruddet fylder for meget og han i øvrigt har fødselsdag i dag fredag.

Peter nægter utroskab

Onsdag nægtede Amalie Szigety over for BT at kommentere på forholdet. Hendes bedste veninde, Camilla Dalsgaard, har fredag ligeledes ikke ønsket at kommentere det.

Realitystjerne, Amalie

Peter Birch, som Amalie ifølge Mikkel Skelskov har været utro med, har over for Realityportalen afvist, at de to skulle have været sammen igen.

»Det er fuldstændig løgn, at Amalie har været Mikkel utro med mig. Vi har ikke haft sex og har faktisk slet ikke sovet sammen. Vi har kun mødtes uskyldigt to gange, hvor vi har snakket og lavet mad sammen. Jeg forstår slet ikke, hvorfor Mikkel siger det, og jeg synes virkelig, at det er tarveligt overfor Amalie,« siger Peter Birch.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.