Multi-mennesket Frank Steen begravet. Venner, skuespillere og musikere, heriblandt hele det gamle Gasolin, sagde et sidste farvel.

Revydirektøren, billetsælgeren, impressarioen, færgeejeren og alt-muligt-andet – multimennesket Frank Steen - blev søndag eftermiddag begravet.

Med til begravelsen i en stuvende fyldt og smukt blomstersmykket Kølstrup Kirke ved Kerteminde var en lang række kendte, som var mødt op for at sige et sidste farvel til den i bedste betydning originale Frank Steen, for hvem livet var en fest, men som kun kom til at opleve knap 58 år, inden kroppen sagde fra.

Blandt de sidste, som blev lukket ind inden begravelsesceremonien gik i gang i Kølstrup Kirke, var hele det legendariske gamle Gasolin – Kim Larsen, Willy Jönsson, Franz Beckerlee og Søren Berlev - som han var manager for i en lang periode, ligesom han senere var impressario, da ”Lune Larsen” gik solo.

På bænkene i den smukke gamle kampestenskirke sås også blandt andre Jørgen Olsen, Lasse & Mathilde, Arne og René Lundemann, Kirsten Norholt og revydirektørerne Flemming Krøll og Leif Maibom.

De to sidstnævnte har de seneste mange år stået bag Nykøbing Falster Revyen og Sønderborg Revyen, mens deres nu afdøde kollega Frank Steen, som i går blev sendt ud på sin sidste rejse, siden 1992 har drevet Danmarks ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg.

Frank Steen blev stedt til hvile i en kiste i et lige så højst usædvanligt ”design” som ham selv: Kisten var malet i himmelblåt med store hvide skyer. Måske et lille hint om, at han var idémanden bag den tordnende succes ”Cirkus Himmelblå”.

Umiddelbart efter en rørende varm og munter begravelsestale helt i Frank Steens ånd, blev der efter hans eget ønske spillet det gamle hit ”Save The Last Dance For Me”.

Så på den måde blev det et smukt og uhøjtideligt afdansningsbal for manden, der meget rammende yndede at præsentere sig selv som ”en fest på to ben med slips”.