"Toppen af poppen" er tilbage med programmets 13. sæson i starten af 2024. Men den nye sæson byder både på ændringer af format og deltagere.

I kommende sæson af TV 2-programmet "Toppen af poppen" vil seerne blive mødt af kendte ansigter, når gamle artister skal arbejde sammen med nye deltagere.

TV 2 mener nemlig, at programmet, som udkommer med sin 13. sæson i begyndelsen af 2024, har brug for at forny sig for at kunne følge med i en tid, hvor tv-forbruget er ved at ændre sig fra flow-tv til streaming.

- Nu går vi skridtet videre og blander nye artister med andre, som tidligere har været med. Det er en interessant tilgang, som de også har haft succes med i Sverige, siger TV 2's underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, i en pressemeddelelse.

Medina og Anne Linnet er de to ud af seks deltagere, som før har fortolket andres numre i "Toppen af poppen".

Og årsagen til, at det lige skal være de to artister, som tager en tørn mere, er ifølge Dorte Borregaard simpel:

- Vi har valgt to af vores største kvindelige artister igen, fordi de begge har et kæmpe sangkatalog. De har leveret ufattelig mange hits gennem tiden, som vi slet ikke er færdige med at genopleve i nye fortolkninger, udtaler hun i TV 2's pressemeddelelse.

Anne Linnet har været med i programmets anden sæson tilbage i 2011, mens at Medina både har været med i niende sæson i 2019 og jubilæumssæsonen i 2020.

De garvede deltagere skal i den kommende sæson fortolke Mekdes, Dopha, Peter Sommer og brødrene fra Jonah Blacksmith, som ikke før har medvirket i underholdningsprogrammet.

Ud over ændringer i deltagerne har TV 2 også valgt at ændre programmets format, så der kommer til at være mere reportage i sæsonen. TV 2 vil nemlig optage afsnittene på et rigtigt spillested - helt præcist på 18b i Harboøre, som er et kultursted i Vestjylland.

Optagelserne til den nye sæson startede den 6. juni.

Den 13. sæson af "Toppen af poppen" kan ses på TV 2 og TV 2 Play i starten af 2024.

/ritzau/