Nu åbner Jackie op omkring, hvorfor hun og kæresten valgte at flytte tilbage til Danmark.

Gennem tre uger har ‘Forsidefruer’-baben Jackie Navarro, 31, været på en skøn sejlferie i den svenske skærgård sammen med sine børn Theodor, syv, Victor, fem, og tre-årige Alexandra Cherie. Kaptajnen på skibet var hendes nye kæreste, Rasmus S. Møller.

Parret fandt sammen for et halvt år siden, kort efter hendes skilsmisse fra børnenes far, Niels Rasmussen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe deltager i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

»Det er så smukt, så smukt heroppe«, siger den 31-årige reality-stjerne, der solbadede på de ru klipper og i båden undervejs på turen langs den svenske kyst.

I forbindelse med kæresten Rasmus’ virke som ejendomsmægler var Spanien indtil for et par måneder siden opholdssted for de nyforelskede. Men pendlerlivet endte med at blive for meget, så parret er nu flyttet ind i en dejlig villalejlighed i Nordsjælland med udsigt til Øresund:

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

»Det blev for stressende at rejse frem og tilbage og at modtage børnene på et hotel. Og så kunne jeg bare mærke, at det ville være rart med en fast base i Danmark. Vi bor nu tæt på børnenes skole, og jeg har dem hver anden uge i syv dage ad gangen. Det har været en stor lettelse,« siger Jackie Navarro, der fandt det helt naturligt at flytte sammen med Rasmus, selvom de kun har kendt hinanden i kort tid. Og da han ingen børn har, er Jackie også indstillet på at få et barn mere.

»Det er gået meget stærkt med os. Rasmus er fantastisk sammen med børnene, og det kan da godt tænkes, at der er flere på vej,« siger hun hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne

Følg med på Realityportalens Facebook-side og deres Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.