Sarah Louise har taget en stor beslutning og flytter nu fra sit hjem i Hellerup.

Tilbage i maj kunne ‘Forsidefruer’-Sarah Louise fortælle om et slemt mareridt, hun havde været igennem. Hendes yngste søn Arthur havde nemlig fået et pludselig krampeanfald og var væk i hele 13 timer. Næste morgen slog han dog igen øjnene op og var helt sig selv igen til alles store lettelse.

LÆS OGSÅ: Geggo har været under kniven: Jeg ligner noget, der er løgn

‘Forsidefruer’-baben havde tidligere oplevet, at sønnen havde fået feberkramper, men denne gang var det så slemt, at hun måtte ringe 112.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-Lenny dropper Philip

Den ubehagelige oplevelse har nu fået Sarah Louise til at tage en stor beslutning:

»Jeg har besluttet sammen med børnenes far, at det er bedst, at vi flytter tættere på hinanden efter vores oplevelse med Arthur og hans krampeanfald. Oplevelsen sidder stadig dybt i både mig og far, og det er ikke rart at have et lille barn, der næsten uden varsel kan blive så dårlig, og så står man der med to andre børn, og far eller mor er over 30 min. væk. Jeg har vendt og drejet, hvad det smarteste ville være. Der er ingen tvivl om, at vi elsker vores smukke villalejlighed med havudsigt, men vi måtte eksempelvis ikke frit bruge haven, og vi bor lige ud til en meget trafikeret vej, som ikke er særlig fedt med små børn,« fortæller Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’

– Problemet med at finde et nyt hjem var egentlig, at jeg gerne ville have det hele, og det var svært at finde “både og”.  Men nu har vi jo fået et fantastisk sommerhus med fem min gang til vidunderlig strand og 1000 kvm. have og tre værelser, så vores behov for at have meget udeplads kan blive dækket der. I vinterperioderne er vi altid meget i Lyngby. Vi elsker Lyngby, og det er også der far bor, så der har jeg set på lejlighed. Jeg tænker, at hvis vi bor i Lyngby, hvor der er sjovt at være, når vejret er gråt og kedeligt, så har vi sommerhuset til, når vejret er vidunderligt.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Sarah Louise fortæller desuden, at sidste weekend var den sidste i villalejligheden inden flytningen ud i sommerhuset, hvor familien skal bo, indtil de har fundet en lejlighed.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Havde seksuel debut på min 13 års fødselsdag

 

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.