»Åh skat er de hårde ved dig?« Sanne Salomonsen tog sig kærligt af sine nye kæreste, Henrik Kristoffersen, da han i aftes for første gang blev vist frem offentligt.

Anledningen var repremieren på musicalen »Evita« - og ikke mindst Sanne Salomonsens 30 års jubilæum.

Festen foregik selvfølgelig dér, hvor det hele startede - i Cirkusbygningen i København, hvor en dengang kun 15-årig Sanne Salomonsen, debuterede i musicalen »Hair«.

I går - 30 år senere - kunne Danmarks rockdiva nummer ét se tilbage på en forrygende karriere.

Og hun er stadig »going strong«, Sanne Salomonsen. Både på både scenen og privat. Trods jubliæumsnerver leverede hun vanen tro en flot præstation i musicalen »Evita«.

Den første, der stod klar med kys og lykønkninger efter forestillingen, var selvfølgelig kæresten, Henrik Kristoffersen. Den 33-årige århusianer, som Sanne har været sammen med i et halvt år, var mere end stolt af sin kæreste.

»Jeg er vildt lykkelig og meget forelsket,« sagde Sanne Salomonsen og kyssede endnu en gang kæresten.

12 års forskel

»Jeg tror aldrig, jeg har haft det bedre. Det må være noget med alderen,« grinede Sanne Salomonsen, som bestemt ikke mener, at aldersforskellen på 12 år betyder noget for forholdet,

»Nej nej - aldersforskellen tænker ingen af os på. I bund og grund tror jeg sgu bare, vi passer meget godt samme,« sagde den forelskede jubilar.