De to tv-personligheder hygger sig mægtigt til køretimerne, selvom de ikke er enige om kvaliteten af Fies køreevner.

Hvis du har set TV 2 ZULU’s populære ‘Kørelærerne’, så er du uden tvivl ikke gået glip af Daniel fra Brøndby Køreskole. Og hvis du har en internetforbindelse, så er du garanteret heller ikke gået glip af, hvem Fie Laursen er.

Det er to store personligheder, som faktisk har noget til fælles. Fie Laursen tager nemlig for tiden sit kørekort hos den særprægede kørelærer Daniel.

'Ja, hun er i gang med det. Hun har jo travlt ad helvedes til, så det går langsomt,' lyder det fra Daniel med hans karakteristiske grin.

Fie Laursen ved også selv godt, at kørekortet har været længe undervejs. Eksempelvis måtte hun sætte kørekortet på pause i en hel måned, da hun var på Mauritius for at optage ‘Ex on the Beach’. Men hun glæder sig til at komme i gang med køretimerne igen inden længe. 'Daniel er rigtig sjov og flink – helt klart den sjoveste kørelærer,' lyder de rosende ord fra Fie.

Også Daniel stemmer i og fortæller, at de to har det hyggeligt sammen i køreskolebilen. 'Det har vi da, hun er tosset! Hun er grinern nok, hun er faktisk rigtig sød. Jeg ved, der er mange, der ikke kan lide hende, men jeg synes, hun er skide sød,' fortæller Daniel.

God billist eller ej?

På trods af de pæne ord om Fies person, så har Daniel ikke lige så meget pænt at sige om hendes køreevner.

'Om hun kører godt? Nej! Nej! Jeg er altid ærlig: Nej.' lyder det kontante svar fra kørelæreren.

Fie Laursen mener dog selv, at hun allerede er en dygtig bilist. Derfor er hun ikke enig i sin kørelærers udmelding.

'Hahaha, jeg tror bare, han driller! Han har sagt, jeg kører godt, og jeg har også kørt i hans kære Audi, griner Fie' der kan trøste sig med Daniels beroligende ord:

'Lige pludselig, så sidder den der. Men det er ikke endnu. Det tager den tid, det tager, og hvis hun har travlt, så er det sådan, det er,' afslutter Daniel.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.