Linse Kesslers veninde Didde Skjelmose, som er kendt fra serien "Familien fra Bryggen", har fundet en kæreste.

København. Hun er kendt som Linse Kesslers sjove singleveninde i realityserien "Familien fra Bryggen".

Men efter et par år som glad singlepige har Didde Skjelmose nu igen fundet kærligheden. Det skriver Realityportalen.

- Det er jo længe siden, jeg har været rigtig forelsket, men jeg flyver bare på en lyserød sky. Jeg er vild med ham, og han er vild med mig, så det er bare sådan rigtig teenage-love, fortæller en forelsket Didde Skjelmose til mediet.

Didde Skjelmose dannede tidligere par med sønderjyden René. Hun var faktisk flyttet til Vojens for at bo sammen med ham, da forholdet brast for to år siden.

Denne gang er det dog en 47-årig fynbo, som til dagligt arbejder som producer på TV2 Vejret, der er løbet med Bryggepigens hjerte. Parret mødte hinanden gennem en fælles veninde.

- Det er cirka tre måneder siden, vi startede med at skrive sammen, og så mødtes vi for halvanden måned siden, og så var den der bare med det samme. Det er simpelthen så fantastisk, siger Didde Skjelmose til Realityportalen.

Den nye mand i Didde Skjelmoses liv deler dog ikke hendes ønske om et liv i rampelyset, og hans navn er derfor hemmeligt for offentligheden.

Men på trods af at parret i øjeblikket driver et langdistanceforhold, så forsøger de at se hinanden så ofte som muligt, lyder det fra den forelskede Bryggepige.

/ritzau/FOKUS