Phillip Faber, Johannes Langkilde og Katrine Muff trækker i arbejdstøjet i decemberdagene og indtager sendefladen.

Der er under en måned til juleaften, og nu pakker DR programmerne ud for sendeplanen i december.

Johannes Langkilde og Katrine Muff, som har været værter for flere af kanalens fællessangprogrammer, slår sig endnu en gang sammen og skal nu stå i spidsen for "DR's store juleshow 2021".

Det er første gang, at Katrine Muff er vært for showet, som sendes lørdag den 18. december, og det er en drøm, der går i opfyldelse.

- Det er det største, jeg kan forestille mig. Jeg er en kæmpe julegris, der pynter op allerede i november, og jeg skal passe på ikke at bryde ud i jul allerede, når vi stiller urene over til vintertid, siger hun i en pressemeddelelse.

I juledagene bliver der også gensyn med en anden kendis fra "Fællessang", nemlig Phillip Faber.

Juleaften vil han binde aftenens programmer sammen, afslører DR.

- Jeg ved, der sidder mange alene juleaften især i denne tid, så jeg er så glad for, at vi kan holde hinanden lidt med selskab, siger han i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Jeg skal nok love at spille lidt på klaveret undervejs, så der kan komme julestemning hjem i stuerne, lyder det fra Phillip Faber.

Han vil også stå i spidsen for DR Vokalensemblets julekoncert fra Garnisons Kirke, som sendes på DR2.

Ingen jul uden søde sager - for første juledag viser DR "Den store julebagedyst", hvor otte juniorbagere i fire makkerpar går i køkkenet for at kreere de flotteste og mest velsmagende julegodter.

Til nytår går de voksne bagedystdeltagere i teltet og kaster sig over festfyrværkerier af kagekreationer.

DR tager også et tilbagekig på det forgangne år. Det sker anden juledag med Kåre Quist og Stéphanie Surrugue som værter.

/ritzau/