Med sit nye show beviser Linda P at hun er kommet for at blive.

'Kællinger kan ikke være sjove. De skal bruge deres energi på at holde kæft og se lækre ud.'

Sådan lyder det fra Linda P. – kort inde i hendes nye soloshow. Linda P kan heldigvis ikke holde kæft.

Med sin (gennembruds) figur Winnie fra 'Kvinder på prøveløsladelse' har Linda Petersen fra Vestegnen bevist at der ikke findes tabuer, man ikke kan grine ad i Danmark. Men hun har også skabt en platform for sig selv, som meget hurtigt kunne blive lidt at en spændetrøje. For hvordan kommer Linda videre?

Lonnie Star på TV3 var et bud.

Det er 'gade', ghetto, plat, sjofelt og right in your face sexfikseret – et komisk og uhyggelig realistisk vrangbillede af de - i alle henseender - skæve eksistenser som befolker Taberdanmark.

På den måde gør Linda mere gavn end de horder af sociologer og andre, der lever af at have givet op.

'Rommen er en tøjte' er et gennemført og i det store hele sjovt bøvs fra tøjten.
 
Det starter med figuren Christel. Måske Winnies lillesøster på jobtræning. Hun har for at sige det, som det er, lort – eller måske nærmere sperm - i munden. Det er hardcore stand-up som sjældent ses hårdere i Danmark. Buk jer, Tina Dickow (der får det på den hårde måde), Anders Matthesen, Søren Fauli, Tommy Kenter, Søren Pilmark, Mærsk (som gør Christel ”våd i bunden”) m.fl..

Efter Christel kommer Linda P selv på scenen. Om man kan lide det eller ej, er Linda en overraskende charmerende legemliggørelse af de statistikker, der gang på gang fortæller, at danske unge er verdens mest drukne. Bare titlen på showet.

Modsat Lindas nære ven Anders Matthesen handler det ikke om at blive et bedre menneske. Linda P beskriver sumpen. Og det gør hun morsomt. Selvom det tipper over mod det banale og lidt kedelige hiver hun sig selv op med intelligent turnerede pointer, hvor man mindst venter dem.

Showets anden figur, praktikant Ditte, kendt fra 'Vild med talent', er et mega scoop. Denne gang hyret ind som guitarist. Det maaaagter hun selvfølgelig heller ikke. Men det er cool og rigtig godt og morsomt spillet og timet.

Linda P er en tosset tøs. Med sit nye show beviser hun, at hun er kommet for at blive. Hvis hun magter det.

Titel: Rommen er en tøjte

Gallapremiere: Søndag aften på Nørrebro teater.