Tim Christensen hjælper Gunnar Mikkelsen med ny sang. Hvem er Charlie Dinsdale? Ifølge coveret til Gunnar Mikkelsens kommende album er singlen »Haunted Honeymoon« skrevet af Gunnar sammen med Charlie Dinsdale.

Ifølge pålidelige oplysninger gemmer ingen ringere end Tim Christensen sig bag pseudonymet. Såvidt B.T. er orienteret har Gunnars bagmænd henvendt sig til Christensen for at få hjælp til den første single.

Lytter man til sangen, kunne den sagtens være skrevet af Tim C. Både melodisk og ikke mindst tekstligt.

Gunnars pladeselskab Universal benægter ikke noget, men henviser til EMI Publishing, der varetager Tim Christensens, Charlie Dinsdales og måske også i fremtiden Gunnars interesser som komponister.

Godt spørgsmål
»Nej. Det er ikke Tim, det er Charlie Dinsdale,« siger Ole Dreyer fra EMI-publishing. Hvis jeg nu siger, at jeg ved, at det er Tim?

»Så må du jo sige det. Det er rigtigt, at Charlie Dinsdale er en af vores sangskrivere, som det også fremgår af coveret.«

Hvem er Charlie Dinsdale? »Det er et godt spørgsmål. Det må du jo prøve at finde ud af.« Det er naturligt at spørge dig, der arbejder i hans publishingfirma. »Ja, men jeg tror ikke, vi kommer længere.«

Det lyder meget mystisk. »Det er mystisk. Koncentrer dig om Gunnar. Han er en spændende kunstner,« siger Ole Dreyer.

Det sidste har Dreyer ret i. Gunnars kommende single er faktisk rigtig god. Ikke noget at skamme sig over at have skrevet. Gunnar selv svarede ikke tilbage i går på B.T.'s henvendelser. Vi fik heller ikke fat i Tim Christensen. Og Charlie Dinsdale har vi opgivet at finde.