Sir Elton John proklamerede torsdag, at fodboldklubben Watford Football Club reddede hans liv i de narkotiske firsere.

I et interview på den amerikanske fjernsynskanal VH1 torsdag aften indrømmede Sir Elton John, at et massivt narkotikamisbrug i sen-firserne nær havde taget livet af ham.

- Jeg er ikke en af den slags mennesker, der kunne tage en linje (sniffe kokain. Red), og kun tage én. Jeg var nødt til at tage et helt gram kokain og derefter sende bud efter mere, sagde Elton John, ifølge The Mirror, i det åbenhjertige interview.

Sir Elton John fortalte, hvordan han optrådte i påvirket tilstand, og at hans tilstand blev stadig værre.

- Jo længere jeg blev oppe, desto mindre spiste jeg. Så når jeg gik meget i seng og spiste mere, så brækkede jeg det hele op. Det blev en ond cirkel af stoffer, alkohol, marihuana, bulimi, fortalte superstjernen.

Redningen kom dog, og det fra en noget uventet kant – nemlig fodbolklubben Watford Football Club, hvor han satte sig som bestyrelsesformand i firserne.

- Med Watford fik jeg disciplin på et tidspunkt, hvor jeg desperat havde brug for disciplin. Ellers ville jeg være kørt fuldstændig af sporet, hvis jeg ikke havde haft fodboldklubben. Jeg havde ikke andet end min karriere. Det reddede mit liv, efterrationaliserede Elton John.

Watford endte i den foregående sæson som nummer seks i Championship - den næstbedste række i England..