Ifølge Anders Breinholt bliver hans nye selvbetitlede satsning et hyggeligt og dejligt underholdningsprogram med talkshow og satire.

Den populære tv-vært Anders Breinholt vender tilbage med fast frekvens på skærmen.

Han bliver nemlig vært på det selvbetitlede talkshow "Breinholts", som kan ses senere i løbet af foråret på TV3 og på Viaplay.

Det annoncerer Viaplay Group i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig helt vildt til, at mit nye talkshow har premiere den 2. april, siger Anders Breinholt i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det hedder "Breinholts", og det bliver et hyggeligt, dejligt underholdningsprogram med talkshow og satire i ascendanten, lyder det fra den populære profil.

Der bliver endnu ikke røbet flere detaljer, andet end at det bliver sendt to gange om ugen på TV3 og på Viaplay.

De har også lagt sendeflade til de to seneste udgaver af "Breinholts julekalender", der udsprang af "Natholdets julekalender" - her smager han sig gennem 24 øl i løbet af samme dag.

"Natholdets julekalender" var en spinoff til TV 2's "Natholdet" - en ifølge Anders Breinholt selv hybrid mellem et klipshow og et talkshow - som han gennem 11 år og 23 sæsoner var vært på frem til julen 2021.

Han forklarede exittet med, at han gerne ville prøve noget nyt, og at han selv ville trække stikket, inden andre gjorde det.

Siden blev skuespiller og satiriker Hadi Ka-koush vært på "Natholdet". Men efter en sæson valgte TV 2 sidste år at sætte programmet på pause på ubestemt tid.

Ud over "Breinholts" laver Anders Breinholt også podcasten "Anders & Anders" sammen med makkeren Anders Lund Madsen.

"Breinholts" får premiere den 2. april på TV3 og på Viaplay.

/ritzau/