'De unge mødre'-deltagerens søn var i sidste uge indlagt, og han skal indlægges igen i næste uge.

Princess Natascha Ellen Linea Kaup har siden starten af januar, hvor sønnen Miso kom til verden, været mor til tre. Den lille dreng er efterhånden blevet tre måneder, men alt går desværre ikke, som det skal.

Tidligere har 'De unge mødre'-deltageren fortalt Realityportalen, at hun fik et chok, da sundhedsplejersken kom på besøg for en måneds tid siden. Miso var nemlig ikke vokset efter planen, som hun ellers troede, og derfor blev der lagt en ny plan for hendes amning.

Desværre virkede heller ikke det, som det skulle, og derfor blev sønnen i sidste uge indlagt og fik foretaget diverse prøver og undersøgelser, der skulle vise, om Miso fejler noget. Det fortæller Princess Natascha til Realityportalen.

»Alle prøver var negative. Han er blevet testet for alt muligt – lige fra diverse kræftsygdomme, RS-virus, stofskiftesygdomme, dværgvækst og genfejl. De kan simpelthen ikke give et svar på, hvorfor han ikke tager på, som han skal,« siger den unge mor.

Skal indlægges igen

Miso og Princess Natascha blev udskrevet i fredags, og både lørdag og mandag var de på hospitalet til kontrol. På mandag skal han igen indlægges natten over, hvor der skal foretages flere undersøgelser.

»Han vejer omkring et kilo mindre, end han burde gøre, når man ser på hans alder og hans højde, der er, som den skal være. Men vi ved ikke, hvorfor han ikke tager på. Det er, som om han tager på i perioder, og så går der en periode, hvor han slet ikke tager på. Derefter tager han igen på i en periode. Sådan fortsætter det,« siger 'De unge mødre'-deltageren.

Hun fortæller, at han ellers er en glad og smilende dreng, selv om han i øjeblikket også er ramt af en forkølelse. Men hans størrelse har alligevel en konsekvens for ham. »Han kan ikke løfte hovedet selv, fordi det er så stort, som det skal være, men det er kroppen jo ikke. Og det er jo selvfølgelig ikke for godt.«

»Vi er jo heller ikke store mennesker«

Den unge mor mener selv, at sønnen blot er genetisk bestemt til ikke at blive særlig stor, da hun selv og sønnens far, den tidligere 'De unge mødre'-deltager David Bertelsen, heller ikke er store.

»David er jo ikke det største menneske, og det er jeg jo overhovedet heller ikke. Så jeg tror lidt, det bare handler om, at det er genetisk. Men lægerne vil være helt sikre på, at han ikke fejler noget, før de går med til det, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for,« siger Princess Natascha, der ikke er for bekymret over det hele.

»I starten var jeg naturligvis bekymret, men det er jeg ikke mere. Jo flere prøver der er negative, jo mindre bekymret er jeg. Jeg tror bare, det er genetisk, fordi vi jo heller ikke er store mennesker.«

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.