Lyt til artiklen

Sangerinden Samanta Gomez er ude af talentshowet, da hun for anden fredag i træk endte i farezonen.

København. Fredagens udgave af talentshowet "X Factor" bød på masser af drama med både tårer, glemte sangtekster og pragtpræstationer.

Men for deltageren Samanta Gomez blev det sidste gang på "X Factor"-scenen i denne omgang, da den blonde diva-sangerinde blev sendt ud af konkurrencen.

I aftenens liveshow skulle de fem tilbageværende "X Factor"-deltagere synge deres version af kendte verdenshit, og showet bød da også på hitbaskere fra kæmpestjerner som Beyoncé og Lana Del Ray.

To deltagere havde dog mindre held med deres verdenshits.

Samanta Gomez og fætrene i VKation gav alt, hvad de havde i sig, med deres egne udgaver af hitnumrene "Make Me Cry" og "I Feel It Coming" af superstjernerne Noah Cyrus feat. Labrinth og The Weeknd feat. Daft Punk.

Men efter seerne havde afgivet deres stemmer stod det klart, at Chili, Morten Nørgaard og Mia var de tre deltagere, der blev sendt direkte videre til næste uges semifinale.

Derfor måtte Samanta Gomez og VKation synge for deres overlevelse i talentshowet - begge for anden gang i farezonen.

Og da dommerne Remee og Mette Lindberg ikke overraskende stemte deres egne deltagere videre til næste fredag, blev det Thomas Blachman, der måtte føre kniven.

Og han valgte altså at sende Samanta Gomez ud af konkurrencen.

Der er nu blot fire deltagere tilbage i "X Factor"-konkurrencen, der hastigt nærmer sig årets finaleshow.

Næste fredag er der semifinale, og her kan seerne være med til at bestemme, hvad de fire resterende deltagere skal synge.

/ritzau/FOKUS