Lyt til artiklen

Alderspræsidenten i årets udgave af "X Factor" overlevede ikke sin anden fredag i farezonen.

København. Det var store musikalske sko, de resterende otte deltagere i "X Factor" skulle forsøge at udfylde fredag aften, da de skulle synge hits fra nogle af de helt store musikårtier.

Da det kom til stykket, var det stilladsbyggeren Mike Beck, der ifølge både seere og dommere leverede den svageste præstation og derfor sang for sidste gang i talentshowet.

Aftenens tema var "Dommernes årti", og deltagerne skulle derfor synge hitsange fra dommernes fødeårtier.

Mette Lindbergs to resterende grupper skulle synge sange fra 1980'erne, Remees voksne deltagere tog sig af hits fra 1970'erne, mens Blachmans unge talenter fik æren af at synge klassikere fra 1960'erne.

Men da seernes stemmer var talt op, var det alderspræsident Mike Beck og efterskoleveninderne Ladies With Attitude, der stod tilbage i farezonen og skulle synge for videre overlevelse.

Begge havde fået blandet feedback fra dommerne efter første runde.

Mike Beck, der også stod i farezonen i sidste uge, forsøgte at flirte og charmere sig videre i konkurrencen med sin version af Van Morrisons "Moondance", mens Ladies With Attitude gav den gas med Prince-nummeret "I Feel For You".

Men dommerne manglede lige det sidste fra begge deltagere.

- Jeg kunne godt ønske mig noget mere kækhed fra starten af, lød feedbacken til Mike Beck fra Mette Lindberg.

- Lad være med at køre hver jeres provinsdiskotek over i hjørnet, lød det skarpt fra Blachman til Attitude-pigerne.

Og da både Mette Lindberg og Remee valgte at sende deres egne deltagere videre til næste fredag, var det for anden fredag i træk Thomas Blachman, der måtte føre kniven.

Og han valgte altså at sende Mike Beck ud af konkurrencen.

Der er nu syv deltagere tilbage i konkurrencen.

/ritzau/FOKUS