Lyt til artiklen

I Bredballe, lige ud til Vejle Fjord, ligger Jyllands absolut dyreste bolig.

Der er tale om en 679 kvadratmeter stor bolig med syv værelser, 61 kvadratmeter garage, 19 kvadratmeter værksted og en grund på over 4000 kvadratmeter.

Liebhavermægleren Lilienhoff har stået for salget, der gjorde, at den afdøde LEGO-arving Morten Kirk Johansens vilde villa nu har skiftet ejer. Det skriver JP Vejle.

Nu er prisen så også blevet offentliggjort. Det fremgår via Tinglysningen. Og prisen er markant højere, end hvad villaen var udbudt til.

Den store villa lige ud til fjorden er nemlig blevet solgt for hele 70 millioner kroner. Til sammenligning var den sat til salg for 49,5 millioner kroner. Yderligere fremgår det af Tinglysningen, at det er Morten Kirk Johansens enke, Marianne Fyhring Johansen, der har købt villaen af dødsboet efter Morten Kirk Johansen.

Den spektakulære villa er tegnet af Ginnerup Arkitekter og stod færdig for 18 år siden. Huset indledes af en markant hall, hvorefter en stue, en smuk atriumgård et køkken følger. I åben forbindelse med køkkenet ses endvidere en stue i forskudte niveauer, der er forsynet med en pejs.

I den vestlige del af huset finder man en integreret garage med direkte adgang til hallen og tre store værelser i forening med et badeværelse. Modsat er der indrettet en biograf med plads til tolv, et separat køkken med industrikvaliteter samt et hobbyrum, et kontor og en sublim soveværelsessuite med tilhørende walk-in-closet og et overdådigt badeværelse.

Morten Kirk Johansen døde bare 47 år gammel i januar 2021 efter et længere kræftforløb.