Lotte Friis og hendes mand, Christoffer Schnack Ringø, udvider familien igen til efteråret, hvor parrets andet barn efter planen kommer til verden.

Den tidligere topsvømmer og nuværende DR-vært Lotte Friis bader i lykke.

Hun venter nemlig sit og gemalen Christoffer Schnack Ringøs andet barn.

Det afslører den vordende mor på Instagram. Her har hun delt et foto af parrets toårige datter, Andrea, der holder en stribe skanningsbilleder.

- Endnu et skud på stammen er på vej, jubler Lotte Friis i opslaget.

- Lillesøster melder sin ankomst til oktober. Andrea øver sig i at være storesøster - Christoffer i at være endnu mere i undertal.

Det var en længe ventet drøm, der gik i opfyldelse for parret, da de ventede deres første barn. Her fortalte Lotte Friis, at de havde været i fertilitetsbehandling grundet uforklarlig barnløshed.

Graviditeten forløb heller ikke uden bekymringer.

Under en skanning frygtede sundhedspersonalet, at den lille pige manglede sin ene nyre. Men det viste sig heldigvis senere, at alt var normalt. En skanning viste dog også, at Lotte Friis havde to moderkager.

Da lille Andrea kom til verden, blev hun indlagt på intensivafdelingen, da hun havde immunisering, fordi mor og datter har forskellige blodtyper, og Lotte Friis dermed dannede antistoffer mod sit barns røde blodlegemer.

Efter et stykke tid blev den lille familie udskrevet.

Lotte Friis indstillede sin svømmekarriere i 2017. Efterfølgende blev hun hædret i sportsverdenens Hall of Fame for sine pragtpræstationer i bassinet.

I 2018 sprang Lotte Friis ud fra 10-meter-vippen, da hun skiftede bane og blev radiovært på P4-programmet "Formiddag på 4'eren".

Hendes mand, Christoffer Schnack Ringø, har hun hverken mødt i mediebranchen eller i sportsverdenen.

De mødte nemlig hinanden med et brag på den sidste dag i 2016.

I metroen på vej til fest for at fejre nytår mødte Lotte Friis sin Christoffer Schnack Ringø, og det var kærlighed ved første blik.

I efteråret 2020 blev parret gift i Egebæksvang Kirke i Espergærde.

/ritzau/