Ungdomsprogrammet Boogie vil ikke spille Zididadas video.

Succes-gruppen Zididada og DRs Boogie TV er røget i totterne på hinanden.

Trods den seneste Zididada-singles øredøvende succes på de danske radiostationer nægter musik-programmet Boogie TV at spille den medfølgende video.

Singlen »Walking on water«, som Zididada udgav 8. juli, har ifølge Zididada ligget på top fem på radioernes airplaylistes i hele 16 uger - heraf fem uger på førstepladsen. Og som noget temmelig usædvanligt for et dansk act bliver singlen i dag også udgivet i Sverige.

Men det er åbenbart ikke overbevisende nok for Boogie TV.

»Det er noget pis med Boogie TV,« lyder det irriteret fra Jimmy Colding, forsanger i Zididada.

»Godt nok henvender Boogie TV sig til teenage-publikummet. Men når både P3, the Voice og ikke mindst radioudgaven af Boogie TV spiller os konstant, så bør vi da i det mindste få en chance hos Boogie TV med vores video. Boogie spiller jo gladelig Søs Fenger, Maria Montell og D:A:D, som ikke kan siges at henvende sig direkte til teen-publikummet,« fortsætter Jimmy Colding.

Hos Boogie TV er Signe Lindkvist ikke meget for at udtale sig om kontroversen, da hun helst vil tale med Zididadas pladeselskab, EMI, først. Dog siger hun:

»Boogie TV er et ungdomsprogram - ikke et musikprogram, som mange ellers tror.

Og når vi beslutter, om en video skal vises, er der mange ting, der spiller ind. Videoens stil, deres udseende, deres tøjstil, deres image og musikken. Men jeg vil ikke udtale mig om denne konkrete sag. Jeg vil ikke kaste mudder på Zididada i din avis.«

Signe Lindkvist fortæller, at en måde, man måler interessen hos seerne, er ved at lytte til seerønskerne. Og mens Boogie har fået tusindvis af henvendelser på f. eks. Nik & Jay, har de ikke fået et eneste ønske fra seerne omkring Zididada i det halvandet år, Signe Lindkvist har været på Boogie TV.

Det forstår Jimmy Colding fra Zididada simpelthen ikke.

»Vi får fanbreve fra børn, og når vi bliver spillet så meget på de radiostationer, som henvender sig til det unge publikum, forstår jeg ikke, at Boogie ikke bare vil give os en chance som bobler på deres hitliste.«

Jimmy Colding vil nu prøve at få et møde i stand med Boogie for at få en ordentlig begrundelse for deres afvisning af Zididada.