Tirsdag den 9. december vil for altid stå som den værste dag i Johnny Hansens liv. Her fortæller Johnny Hansen om den rædselsfulde tirsdag i sidste uge.

Ikke bare oplevelsen at få beskeden – Helle har taget sit eget liv. Endnu værre at tage imod de to døtre, da de intetanende kom hjem fra skole om eftermiddagen.

- Det er den værste oplevelse i mit liv. Jeg kommer aldrig til at opleve noget værre nogensinde. Det var frygteligt. Mine døtre var selvfølgelig fuldstændig utrøstelige, da jeg gav dem beskeden, siger Johnny Hansen.

To døgn tidligere lignede det så mange andre aftener i familien Hansens liv.

- Jeg havde været ude at spille i tre dage. Søndag aften kom jeg hjem, træt som jeg plejer at være efter en række job.

Jeg åbnede en flaske vin, som jeg plejer. Hjalp Helle med maden. Hvis jeg mærkede noget anderledes i forhold til normalt, var det at hun takkede nej til vinen.

Vi spiste, og så sagde Helle, at hun ville gå en tur ned til sin mor.

Jeg tænkte, at nå ja, hvis det er dét, hun har lyst til. Pigerne og jeg gik i seng, siger Johnny Hansen.

Jeg blev bange
Senere mandag fandt Johnny Hansen ud af, at Helle Bekhøj ikke havde besøgt sin mor. Heller ikke deres fælles venner.

- Da blev jeg bange. Jeg ringede til politiet, som har en regel om, at der skal gå 24 timer, før de går i gang med en efterforskning, siger Johnny Hansen, og fortsætter:

- Jeg gik op til politiet tidligt tirsdag morgen. Jeg spurgte, om de ikke kunne efterforske, hvor hendes mobiltelefon befandt sig i forhold til sendemasten. Det kræver en større proces, men politiet ringede et par timer senere og fortalte, at de havde kontakt til sendemasten på Draget (lidt udenfor Hurup, red.).

Min første tanke var, at Helle måske havde opsøgt en kollega, der bor derude. Det viste sig, at det havde hun ikke, siger Johnny Hansen.

Vinterkoldt sommerhus
Helle Bekhøjs søsters mand, John Jensen, og Johnnys far, Bjørn, kendt fra dansktoporkesteret Bjørn & Okay, tog ud til det vinterkolde sommerhuskvarter.

Kort efter fik Johnny Hansen to opkald. Ét der gjorde ham optimistisk. Nemlig at bilen var fundet.Og ét med et fortvivlende budskab. At Helle var fundet død.