Den populære danske podcast 'Dårligdommerne' slutter samarbejdet og slukker for lyden. Det meddeler trioen bag på deres sociale medier.

'Ærede jury. Det er med tungt hjerte, at vi meddeler, at vi efter næsten fem år drejer nøglen om. Jep. 'Dårligdommerne' stopper. Det er ikke en joke eller en forsinket aprilsnar. Det er ikke pga. interne stridigheder eller andet,' skriver de på Facebook og Twitter.

'Det hele er sket meget udramatisk, og vi er stadig de bedste venner. Bandet går i opløsning pga. manglende økonomisk indkomst.'

Podcasten 'Dårligdommerne' har siden 2015 anmeldt dårlige, primært danske, film. I deres 152 episoder revser de såkaldte dårligdommere alt fra film som 'Dræberne fra Nibe' til 'Anja og Viktor' og 'Catwoman'.

De tre værter Jacob Ege Hincherly, Troels Møller og Christopher Leo Andersen har alle tidligere været involveret i produktionen af 'Troldspejlet' på DR, hvorefter de har arbejdet sammen om podcasten.

Det har nu efter godt og vel fem år nået sin ende, skriver de. Opbakning fra større medieplatforme eller hjælp fra sponsorater har været svære at opstøve, men foruden økonomiske årsager har tiden, de har brugt på podcasten, ikke harmoneret med familielivet for en af værterne, mens en anden lige er blevet far.

Den sidste af de tre dårligdommere, Jacob Ege Hincherly, ville ikke videreføre projektet alene.

'Dårligdommerne' kan opleves for sidste gang på deres liveshow 11. maj i Aarhus og 30. maj under 'Podcastfestival' på Bremen i København.