Foto: YouTube

Sharon Stone, Angelina Jolie, Halle Berry har noget tilfælles med 97 andre skuespillerinder. De er med på listen over filmhistoriens bedste nøgenscener.

www.mrskin.com er en hjemmeside med en klart defineret mission: At finde nøgenscener i film med kendte skuespillerinder og udbrede kendskabet til dem. Siden 1999 har hjemmesiden fortalt verden, hvilke nøgenscener der findes i hvilke film, hvor længe nøgenscenerne varer og nøjagtigt hvor lang tid man skal sidde og se en film, før der kommer en nøgenscene. 

SE BILLEDERNE
* DE 50 BEDSTE NØGENSCENER NOGENSINDE (SE BILLEDERNE I GALLERIET TIL HØJRE ELLER KLIK HER)

www.mrskin.com er nøgenscenernes IMBD, nøgensscenernes wikipedia og Lademanns Leksikon for nøgenscener i ét. Og for at fejre ti år med nøgenscener, har www.mrskin.com nu skabt den ultimative liste over de 100 Største Kendte Nøgenscener Nogensinde.

SE BILLEDERNE
* DE 50 BEDSTE NØGENSCENER NOGENSINDE (SE BILLEDERNE I GALLERIET TIL HØJRE ELLER KLIK HER)

På listen forekommer nøgenscener med skuespillerinder som Sharon Stone, Angelina Jolie, Halle Berry og 97 andre mere og mindre kendte skuespillerinder. Hver nøgenscene er bedømt og rangeret ud fra et meget kompliceret system af bedømmelseskriterier.

SE OGSÅ
* Tunicks fantastiske nøgenbilleder
* Nøgne piger hitter i fiske-magasin
* Mesterfotografens nøgenbilleder
* Modellens nøgne selvportrætter


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.