Lyt til artiklen

Mobiltelefonen ringede tre gange den morgen i værelse 215 på Hotel Royal i Århus. Men telefonens ejermand, David Beckham, lod den ringe.

I stedet vendte han sig mod kvinden ved siden af i den store dobbeltseng. Hun var netop vågnet ved lyden af telefonen og ville egentlig til at klæde sig på. Klokken var trods alt blevet ottede havde haft en heftig nat sammen.

Men den verdenskendte fodboldstjerne ville have mere. Og det ville danske Celina Laurie egentlig også.

»Jeg var nødt til at nive mig selv i armen for at sikre mig, at jeg ikke drømte. Jeg var vildt forført af ham. Hans charme er uimodståelig. Han var så selvsikker og så så godt ud, at hvilken som helst kvinde ville falde under hans fortryllelse. Vores sex anden gang var meget kortere end første gang, men lige så intens.«

Undfanget i København
Om Beckham nåede at tænke på sin første elskovsnat i Danmark er af gode grunde uvist. Victoria har fortalt, at hendes og Davids første barn, Brooklyn, er undfanget på d'Angleterre i 1997.

Den morgen i 2002 i Royals værelse 215 blev der billedligt talt undfanget en baby, der kan vise sig at slå det celebre ægteskab ihjel.

David Beckhams image som den perfekte ægtemand er krakeleret de sidste par uger i takt med beskyldningerne om utroskab. Danske Celina Laurie er bare det nyeste eksempel på en af Becks' udenomsaffærer.

Mødtes på Train i Århus
Det fortæller hun om i et stort interview i engelske Sunday People, der har besøgt den århusianske handicaphjælper i Danmark. For snart to år siden spillede Manchester Utd. en kamp mod Århus Fremad.

Som allerede dengang beskrevet i B.T. gik de fleste af spillerne i byen bagefter. Flere af dem endte på musikstedet Train. Hvor også Celina befandt sig med nogle veninder. Klokken to mærkede hun pludselig to hænder gnide hende på ryggen. De tilhørte David Beckham.

»Det var mærkeligt. Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle håndtere det. Til sidst vendte jeg mig om og fortalte ham, at min bror og far begge er fans af Man United og bad om hans autograf,« fortæller Celina.

Snakkede om fodbold
Beckham og Celina snakkede længe om fodbold og om Danmark. »Jeg kunne ikke finde ud af, om han lagde an på mig. Jeg var overbevist om hans image som familiemand. Jeg troede ikke, at han ville svigte Victoria.«

Men den dengang 27-årige Beckham havde tydeligvis irreelle hensigter. Han begyndte at røre ved Celinas bukser og overøse hende med komplimenter.

»Det var meget mærkeligt. Jeg havde sommerfugle i maven. Han så så godt ud, håret var kortere end nu. En af mine venner har senere sagt, at han gik op til David, da jeg var væk, og sagde at han syntes det var mærkeligt, at han kunne stå og bage på mig, når han var gift. »Du lærer at leve med det,« svarede han grinende.«

Nå men, nu er klokken blevet fire på Train, og David Beckham mener, at tiden er inde til den ultimative scorebemærkning. Nemlig: »Jeg har en enorm (king-sized) seng på hotellet, har du lyst at opleve den sammen med mig? (Would you like to join me).«

Det har Celina Laurie sådan set, men mener, at der foreligger nogle logistiske problemer. Dem er Beckham dog mand for at løse: »Sikkerhedsfolkene vil lukke dig ind. Det er nr. 215«. Herefter følger en del instruktioner.

En halv times tid senere står Celina foran 215. En jakkesæt- beklædt herre kalder på Beckham, der tager imod i hvide Diesel-boksershorts.

Hotel Royal er kendt som de danske rockmusikeres foretrukne århusianske overnatningssted. Mon ikke der vil blive rift om værelse 215 i fremtiden blandt musikerne.

»Han havde en fantastisk krop. Han smilede, og jeg gik ind. Jeg fulgte ham gennem soveværelset, hvor han lagde armene omkring mig og kyssede mig. Det var så blidt, rart og dejligt,« fortæller Celina til Sunday People.

Herefter følger en meget detaljeret beskrivelse af, hvad der så skete. Det fremgår af Celinas fortælling, at Beckham kan sit kram.

Kondomer?
Klokken fem kommer så det uundgåelige spørgsmål. Kondomer? Celina siger, at hun forventer, at det har han styr på. David ringer rundt til et par holdkammerater, som ikke kan hjælpe.

Til sidst spørger han sikkerhedsvagten, der skaffer kondomerne lynhurtigt. Parret går på opdagelse i elskovsland den næste times tid, inden hun falder i søvn, og telefonen ringer ved otte-tiden.

Celinas motiver til at fortælle sin historie nu fremgår ikke helt klart. Det er sandsynligt, at hun får det godt betalt. De engelske aviser betaler som regel for scoops af den type.

Det gjorde Daily Mail for eksempel senest, da svenske Frida Karlsson fortalte om sit i øvrigt kedelige kys med Beckham. Måske synes Celina, at det er på tide, at Beckham stopper sit hykleri og maskespil.

»Han havde tydeligvis erfaring med at score kvinder. De to andre kvinder (Rebecca Loos og Karlsson, red.) fortalte, hvordan han fik dem til at føle sig specielle. Det er virkelig sandt.

Hans kys fik mig til at føle mig helt speciel. Og han var så sød. Sådan opfører en mand, der aldrig har bedraget sin kone før, sig ikke,« siger Celina til People. Hun har ingen betænkeligheder ved at tale ud:

Sin kone utro
»David Beckham er en meget sød, charmerende fyr, men var sin kone utro. Han burde være en mand og leve op til sit ansvar. Måske vil alt dette få ham til at værdsætte sin kone mere. Han har alt. Han burde forsøge at bevare det,« slutter Celina Laurie i The People.

Sunday People har talt med en del vidner, der bekræfter det meste af Celinas historie, før de endte på hotelværelset. En veninde og Celinas far, Brian Laurie, bekræfter, at hun fortalte dem om sin oplevelse allerede dagen efter.