Rasmus Krogsgaard friede til Patricia Schumann på sønnikes etårs-fødselsdag. Nu har skuespillerparret giftet sig. Det skriver Billed-Bladet.

Efter godt et års forlovelse har skuespillerparret Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard giftet sig.

Det skriver Billed-Bladet.

Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard har dannet par i seks års tid og har sønnen Absalon sammen.

Rasmus Krogsgaard friede til sin Patricia på sønnikes etårs-fødselsdag 21. februar 2023.

Det er ikke gennem branchen, at Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard mødte hinanden. Det skete derimod på et værtshus på Frederiksberg, selv om deres familier har kendt hinanden i mange år, har parret tidligere fortalt til Billed-Bladet.

Patricia Schumann er datter af cirkusartisten Benny Schumann, og Rasmus Krogsgaards onkel har været kapelmester i Cirkus Schumann, ligesom han også selv har arbejdet sammen med Benny Schumann, fortalte de dengang til ugebladet.

43-årige Rasmus Krogsgaard er kendt fra revyscenen, men også fra TV 2 Charlies årlige satireshow "Året der gak". Derudover har han medvirket i TV 2's dramakomedieserie "Dansegarderoben", og han har haft roller i "Bytte bytte baby" og "Spies & Glistrup".

48-årige Patricia Schumann er kendt fra roller i "De forbandede år", "Skyggen i mit øje" og for sin prisvindende præstation i Thomas Vinterberg-dramaet "Submarino".

/ritzau/