Lyt til artiklen

Forholdet er forbi mellem skuespillerinden Ditte Ylva og kæresten Jon Bojsen Cetti. Bruddet er hårdt, medgiver de på Instagram.

Efter omkring tre års forhold er kærligheden bristet mellem skuespillerinden Ditte Ylva og reklamemanden Jon Bojsen Cetti.

Det oplyser parret på deres respektive Instagram-profiler.

'Vi har givet slip på hinanden. Vil ikke prøve at bilde nogen ind, at det ikke har gjort ondt og været hårdt, inden vi kom til den konklusion,' skriver Ditte Ylva og fortsætter:

'Vi ville virkelig gerne og vil altid have hinanden et særligt sted i hjertet. Men nu er det sådan, og det er også godt,' lyder det fra den 45-årige skuespillerinde.

Jon Bojsen Cetti giver ligeledes udtryk for, at bruddet er hårdt, i sit opslag på det sociale medie.

'Det er på mange måder et stort tab og en stor sorg. Også i forhold til alle de skønne, dejlige mennesker omkring os. Men det er det rigtige for os at gøre,' skriver han og fortsætter:

'Vi ønsker hinanden alt det bedste i verden og vil altid have en del af hinanden med os i vores liv. Ditte, du er et fantastisk menneske,' slutter Jon Bojsen Cetti sit opslag.

Parret blev kærester i 2019 og flyttede året efter sammen med plads til Jon Bojsen Cettis to børn fra et tidligere forhold.

/ritzau/