Trommeslageren Ihan Haydar og musikeren Esben Svane er blevet forældre for første gang, efter at lille Ella er kommet til verden.

Der opstod sød musik mellem trommeslageren Ihan Haydar og musikeren Esben Svane for 11 år siden, og nu har det kendte musikerpar udvidet familien for første gang.

Parret er nemlig blevet forældre til en pige, efter at lille Ella er kommet til verden.

- Jeg spillede sidste L.I.G.A-koncert fredag aften. Lørdag morgen går mit vandl 42 timer senere er hun her. Fineste lille pige, skriver Ihan Haydar i et opslag delt på Instagram.

- At føde er det vildeste, jeg har oplevet. Shit, hvor er kvindekroppen vild, tilføjer hun og sender en tak til blandt andre hospitalspersonalet.

- Jeg nyder denne her tid, og jeg elsker, elsker, elsker min nye rolle som mor. Jeg vidste ikke, at det var dét, jeg manglede i mit liv. Wow, livet er fantastisk, lyder det fra den nybagte mor.

Ihan Haydar og Esben Svane mødte hinanden tilbage i 2012 under det danske melodigrandprix.

Ihan Haydar spillede trommer for grandprixfinalisten Soluna Samay.

Esben Svane havde sammen med sit band A Friend In London vundet grandprixet året før og skulle underholde publikum i pausen.

Backstage begyndte de at snakke sammen, og der opstod sød musik. Men parret måtte i lang tid hemmeligholde deres forhold.

Esben Svane harmonerede ikke med hendes families forventninger og traditioner. Han besluttede at gå Ihan Haydars familie i møde for kærligheden og konverterede til islam.

Senere giftede parret sig.

I sommer afslørede Ihan Haydar, at hun ventede sit og Esben Svanes første barn. Hun troppede op på den røde løber til premieren på "Barbie" med den spirende babybule, og Ekstra Bladet fangede hende til en kommentar.

- Graviditeten var ikke planlagt. Men vi er meget spændte på at blive forældre, sagde Ihan Haydar til avisen.

- Jeg har koncerter hele året, så jeg tænker bare, at jeg kører derudad, indtil jeg ikke kan mere. Jeg er ikke typen, der kan sidde derhjemme og ikke lave noget, så når jeg har født, tænker jeg, at jeg kommer tilbage, så hurtigt jeg kan.

/ritzau/