Hun har været med siden begyndelse og er elsket af dem, der i lang tid har fulgt med i 'De unge Mødre'. Men i den nye sæson 20 er Camilla Framnes ikke med. Det afslører hun i talkshowet 'De Unge Mødre - 10 år på tv', der bliver sendt på kanal 4 i næste uge.

»Jeg har valgt at takke pænt nej tak til at være med i den nye sæson, fordi jeg synes, min tid i programmet er slut,« fortæller den unge mor.

Hun tonede frem på skærmen som en af de første deltagere i programmet tilbage i 2005 og siden da har seerne kunnet følge med i den unge mors liv. Først som alenemor i en ganske ung alder, siden da som gift og mor til to drenge.

Seerne af 'De unge mødre' kommer ikke til at se Camilla Framnes blive mor for tredje gang. Hun stopper nemlig i programmet.
Seerne af 'De unge mødre' kommer ikke til at se Camilla Framnes blive mor for tredje gang. Hun stopper nemlig i programmet. Foto: Kanal 4/Krestine Havemann
Vis mere

Ægteskabet holdt dog ikke længe, og når den unge mor ser tilbage på de mange år, hun har været på skærmen, er den eneste ting, hun fortryder, da også ægteskabet med Christian. De blev skilt efter to måneder.

Da Kaare Sand i talkshowet spørger hende hvorfor, er svaret klart.

»Fordi det ikke var den rigtige,« siger Camilla Framnes.

Siden har Camilla Framnes dog mødt den rigtige. Hendes nuværende kæreste Kevin Larsen. De to skulle have sagt 'ja' til hinanden ved et sommerbryllup i år, men det er blevet udskudt på ubestemt tid på grund af en anden lykkelig omstændighed.

Camilla Framnes venter nemlig i øjeblikket deres første fælles barn - endnu en lille dreng.

Men denne gang kommer seerne altså ikke til at følge med i hverken familieforøgelse eller bryllup. Dog skal de ikke undvære Camilla Framnes helt - både hende og Kevin er nemlig med i de såkaldte sofa-interviews i den nye sæson.

De unge mødre talkshow - 10 år på tv bliver sendt på kanal 4 tirsdag d. 3 februar kl. 20.00.

Camilla Framnes på den røde løber - gravid og med sin kæreste Kevin i hånden.
Camilla Framnes på den røde løber - gravid og med sin kæreste Kevin i hånden. Foto: Kanal 4/Krestine Havemann
Vis mere