De ER faktisk en temmelig solid succes, drengebandet C21. Lige nu har de ligget nummer et på den sydkoreanske hitliste med singlen »You Are The One«. Og Sydkorea er immervæk et højt industrialiseret land med knap 50 mio. indbyggere. Altså et land næsten på størrelse med Storbritannien! Så det er mere end en letvægtssucces, som fremgang i Asien ofte bliver forbundet med.

Og overalt, hvor de kommer frem i Asien, bliver de tiljublet af store menneskemængder, som gør, at de må transporteres rundt som var de Rolling Stones. Nævn C21 for en person på Filippinerne, og de får smil i øjnene. Foreløbig er det blevet til et halvt hundrede tusinde solgte album i Østen og optræden på TV-shows med millioner af seere.

»Ja, det er vildt, at komme hjem efter sådan en tur med limousiner og bodyguards - og så tage toget hjem fra Kastrup,« siger de tre drenge.

Herhjemme har drengene snart solgt 20.000 album, hvilket betyder, at guldskiven vinker forude. Og de er blevet markedsført som nogle søde englebasser med hang til appelsinjuice, hellere end vodka.

Men HELT så sukkersøde er de altså heller ikke, de tre medlemmer i C21.

Faktisk ligner de de fleste andre unge på deres alder. For eksempel har både Søren, 19, og Esben, 19, prøvet at ryge hash.

»Men det er altså ikke noget vi gør til dagligt,« understreger de to. David, også 19, har aldrig prøvet det og vil heller ikke.

Og selv om ingen af dem har kæreste (»med vores arbejdstider er det svært«), så afstår de ikke helt fra seksuelle aktiviteter. Det bliver til en one-nighter i ny og næ. Især for Esben sker det dog meget sjældent.

»Der kan nemt gå måneder imellem,« siger han og smiler lidt.

Faktisk siger de tre nordsjællændere samstemmende, at den rus de oplever på scenen foran masser af fans - næsten - kan matche sex. Og selvfølgelig sker det, at piger (og en gang i mellem fyre) »byder sig til«.

»Men vi udnytter ikke den mulighed, vi har for at gå i seng med vores fans,« siger Søren. Han understreger, at mange fyre også kommer til deres koncerter, men at de ofte er lidt mere generte med at bede om autografer end pigerne.

I modsætning til hiphoppere, som har det med at komme med kvindefjendske og homofobiske sangtekster, har C21 stor respekt for både kvinder og homoseksuelle. De går alle ind for 100 pct. ligestilling mellem kvinder og mænd, og de vil gerne støtte homosagen, når de får mulighed for det.

»Det er den bedste sag, man kan støtte,« siger David. De er alle tre til piger og drømmer om en traditionel familie med kone og børn senere i livet.

Generelt forsøger de tre drenge at bevare begge ben på jorden. De har »opfundet sig selv« og har tænkt sig at blive ved med at være det, de er: Tre normale og sjove fyre, de vil ikke blive kynikere ødelagt af branchen.

»Underholdningsbranchen er præget af eftersnak og falskhed - selv om lige de vi arbejder sammen med, ikke er sådan. Derfor går vi aldrig til premierer, og vi går heller ikke på de trendy steder som for eksempel Ketchup,« siger David.

Ingen af de tre har fået nye venner, siden de startede som popstjerner - de holder sig til de gode gamle venner, de havde, inden eventyret begyndte. Og så er de hinandens bedste venner.

»For os drejer det sig om musik - ikke om at blive set,« siger de, selv om de er realistiske nok til at erkende, at musik selvfølgelig også er forretning.

Endnu har musikken ikke kastet de store penge af sig til drengene, men hvis det bliver ved med at køre som nu, er det kun et spørgsmål om tid før de kan grine hele vejen ned til banken.