Boybandet C21 vil være voksent - det skal teksterne afspejle.

I tre år har C21 været et af Danmarks mest populære boybands - men den epoke er snart slut.

C21 er nemlig ved at vokse ud af boyband-skabelonen og vil nu være voksne med de voksne. Og samtidig er bandet skrumpet ind fra tre til to medlemmer.

I starten af marts i år forlod Esben Duus bandet, men forretningen kører ufortrødent videre med Søren Bregendal og David Pepke - alle tre er i øvrigt blevet 21 år gamle.

B.T. har fået sig en sludder med de to tilbageværende medlemmer, Søren og David. Og de forklarer, at bruddet er sket uden dramatik.

»Vi voksede simpelthen fra hinanden. Vi to er meget udadvendte og kan lide kontakten med mange mennesker, mens Esben nok er mere indadvendt,« siger Søren og David.

De tilføjer, at Esben vil fortsætte med musikken. B.T. har uden held forsøgt at få en kommentar fra Esben.

Elsker pop
C21 ønsker at komme videre og vil nu smide boyband-hammen og springe ud som voksne kunstnere. »Vi elsker stadig pop, men vi vil gerne lave tekster, som afspejler, at vi nu er blevet ældre.

Og det kan man godt, selv om man bliver ved med at kredse om de klassiske pop-temaer som kærlighed, sorg og glæde,« siger Søren.

»Ja, vi vil simpelthen have større frihed til at finde nye vinkler. Vi vil af med de snærende boyband-bånd,« supplerer David.

Derfor vil de på deres næste album - som gerne skulle udkomme om et halvt års tid - gøre mere brug af den lidt mere rockede lyd de har, når de optræder live.

»Nu vil vi indspille med rigtige instrumenter og gå væk fra den meget computerbaserede lyd,« siger de to.

Og så drømmer de om at få et nyt navn »men det er enormt svært at finde på noget andet!«

Ambitionerne har Søren og David så sandelig i behold. Og målet er stadig et gennembrud i Europa, efter de indtil nu har solgt omkring 140.000 album i Danmark og Asien.

Men først skal de lige have overstået deres live-turné i sommerlandet. Se sted og dato på c21.dk.

fhk@bt.dk