Tom McEwans to sønner spiller i Brincks band.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Når Brinck i aften går på scenen, sidder der to stolte forældre hjemme i stuen i Danmark og følger ivrigt med på skærmen.

To forældre, som de fleste danskere kender rigtig godt. Nemlig Tom McEwan og Terese Damsholt.

SE MASSER AF BILLEDER
 • Moskva kogte før MGP-finalen
 • Brinck til generalprøven
 • Brinck på Den Røde Plads
 • De hotteste MGP-babes
 • MGP-babes med bare ben


 • På scenen i Moskva er nemlig trommespiller Tim McEwan og guitaristen Oliver McEwan. De to brødre på henholdsvis 29 og 25 år har de sidste to uger været i Moskva sammen med resten af den danske delegation. Og i aften kan de se frem til det, alle har håbet på – en plads i den store finale.

  - Det er en vild oplevelse. Og det er fantastisk, at vi har hinanden at dele det hele med, siger de to brødre, der begge lever af musikken.

  BT TV: 2 x McEvan skal hjælpe Brinck til sejr


  Oliver er professionel bassist for bl.a. Thomas Buttenschøn og Burhan G., mens Tim er sangskriver og producer og står bag flere af sangene på X Factor-Martins debut­album.

  Babyflygel i barndomshjemmet
  - Ligeså længe vi kan huske, har musik været en del af vores liv. Fast inventar i barndomshjemmet har været et trommesæt, en spansk guitar og et babyflygel, fortæller Oliver McEwan og understreger, at ingen af deres forældre dog nogensinde har presset dem til at spille musik.

  - Det er kommet meget naturligt. Og selv om vi er brødre i en lille branche i Danmark, er der heller ingen konkurrence imellem os. Især fordi vi laver to vidt forskellige ting til daglig. Men der er heldigvis arbejdsopgaver, vi også kan tage sammen, som f.eks. denne her, siger han.

  BT TV: Brinck inden braget: Frygter ingen