De nominerede i de kulørte kategorier er blevet offentliggjort og består af både popstjerner og politikere.

Cremen af dansk underholdning bliver hyldet og hædret ved årets Zulu Awards, som løber af stablen ved et storstilet show i slutningen af april.

De nominerede i de kulørte kategorier er netop blevet offentliggjort, og der er alt fra politikere til popstjerner med i opløbet om en af de eftertragtede statuetter.

Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, er sammen med statsminister Mette Frederiksen nomineret i kategorien Årets Par.

Her dyster duoen mod blandt andre Thomas Blachman og Martin Jensen, der optrådte sammen på tv-skærmen i årets "X Factor".

Melvin Kakooza kan kapre helt op til fire statuetter.

Han er nomineret som Årets Tv-vært, for Årets Tv-serie for "Sunday" og i de mere kulørte kategorier Den, Vi Likede Mest og Det, Vi Alle Sammen Grinte Af.

I sidstnævnte kategori er Melvin Kakooza oppe mod DR's omdiskuterede animationsfigur John Dillermand.

Den fremadstormende rimsmed Tessa har også flere chancer for at hjemtage en statuette.

Rapkometen er nemlig nomineret i kategorierne Årets Kunstner, Årets Hit sammen med Suspekt-stjernen Orgi-E for nummeret "Blæstegnen" og er sammen med Helle Thorning-Schmidt også med i opløbet som Årets Par.

Den tidligere statsminister stammer ligesom Tessa også fra Københavns vestegn og overraskede, da hun medvirkede i musikvideoen til førnævnte "Blæstegnen".

Det er popstjernen Christopher, som står i spidsen for showet, som bliver afholdt og optaget den 29. april i KB Hallen på Frederiksberg.

Showet bliver sendt på TV2 Play og TV2 Zulu søndag 2. maj.

Det er suverænt seerne, som vælger vinderne.

Afstemningen er netop begyndt på zulustemmer.dk og slutter, når showet går i luften.

/ritzau/